Chyba już jestem starym dziadem ale autentycznie tęsknię za czasami, kiedy w TVP w niedzielę leciał Makłowicz, o 17 teleexpress prowadził Orłoś, o 19 Janowski w Jaka to melodia, o 19:30 Pieńkowska albo nawet Kraśko a po 20 niecenzurowane kabarety
Za to co pisiory zrobiły z tvp powinno być zesłanie do łagru i publiczna chłosta
@robert_blaszczykowski: To, że Robert Górski mógł sobie parodiować Tuska i jeszcze sobie ściskali rękę, a karakan nie pozwalał się z siebie nabijać w tvp czy polsacie to bardzo wiele mówi.
@robert_blaszczykowski nie ze wszystkim się zgodzę akurat jaka to melodia wymagała trochę zmian bo się tam zrobiła komedia jak z tym gościem co zgadywał po jednej sekundzie bo miał dostęp do piosenek
@robert_blaszczykowski: PiS ci zycie uratowal ze tego szajsu nie musiales caly dzien ogladac. Bo ten zaoszczedzony czas dobrze wykorzystales? Prawda? Wykorzystales?
@robert_blaszczykowski: ehe... nostalgia ma to do siebie, że wygląda fajnie przez pryzmat czasu, ale nie chcesz do tych tematów wracać. Tj. tęsknisz za czasami dzieciństwa, na które patrzysz przez różowe okulary a nie efektem westchnień. Pomijając już fakt, że połowę tych programów (Makłowicz, kabarety) możesz oglądać kiedy zechcesz na Youtube, to chyba by mnie p-------o bym spędzał niedizelny wieczór oglądająć Teleexpress, Jaka to Melodia, potem znowu Wiadomości a potem ...
@robert_blaszczykowski: krasko k-------n telewizyjny, tesknimy xD Ogolnie fajnie miec czas ogladac i przejmowac sie tym kto prowadzi jaka to melodia xD
@robert_blaszczykowski no chyba z główką coś nie tak. Buc orloś i janowski, krasko bananowe, resortowe dziecko. Makłowiczowi też na stare lata o------o.
Wiedziałem że się zaraz zlecą: - Kraśko? (IKS DE) toć to nie dziennikarz. Widziałeś jak ostatnio przeprowadził wywiad ze sławkiem? - akurat Makłowiczowi to wyszło na dobre. Poza tym na stare lata odleciał - to ty oglądasz telewizję? Ja bym tak nie wytrzymał - za dużo telewizji kolego. To nie niesie żadnej wartości. - akurat Janowski się skończył, tutaj dobrze pis zrobił że go w------i
@Prawilny_Czykierek: gotowanie przewijam bo od tego są lepsi ludzie, ale dawno nikt nie zrobił tyle fajnych programów podróżniczych a synowie to w ilu programach byli? paru przez ostatnie 3 lata.
Za to co pisiory zrobiły z tvp powinno być zesłanie do łagru i publiczna chłosta
#tvpis #bekazpisu #gimbynieznajo
- Kraśko? (IKS DE) toć to nie dziennikarz. Widziałeś jak ostatnio przeprowadził wywiad ze sławkiem?
- akurat Makłowiczowi to wyszło na dobre. Poza tym na stare lata odleciał
- to ty oglądasz telewizję? Ja bym tak nie wytrzymał
- za dużo telewizji kolego. To nie niesie żadnej wartości.
- akurat Janowski się skończył, tutaj dobrze pis zrobił że go w------i