@matkawielebna: Kaśka jest nadal singielką? Sama tego chciała. Miała w programie męża, który w ogień by za nią skoczył. Dała mu kosza. Więc jest teraz sama. Drugi taki prędko się jej nie trafi. Kobiety o mongolskim fenotypie nie cieszą się dużym powodzeniem.
@galicjanin: Aż mi się serial Klan przypomniał i wszystkich leczył dr Lubicz, wszyscy z Klanu po leki jeździli do apteki na Sadybę, a w sprawach karnych tylko Wuj Stefan vel Wokulski.
@galicjanin: Zapomniałem o nim;) Choć jeszcze był taxi driver Mariusz co żył z matką dzieci Michała, a prywatnie był kumplem Ryśka. Dodatkowo byli obaj niezłymi przestępcami, bo Mariusz jako przykładny kierowca, jeździł po % chyba zabytkową Warszawą, a Rysiek w przybytku, gdzie zakonnic nie ma, zabił jakiegoś typa. Tam scenariusz pisano na kolanie, po mieszance m-------u, red bulla i wódki, czasem posiłkując się Google, bo meteoryt spadł na Sadybę, a
@galicjanin: Ja może trochę później, ale było takie forum na wizażu, czasem dla beki to czytałem i nawet byłem na bieżąco na temat wygłupów i fikołków Jacka co po Beacie był z niejaką Agatą, córką, a jak znajomej Moniki. Choć teraz postaci nie czaję. Są jakieś Mildy i inne.
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
Metamorfoza Czyngis Chana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co jej się stało z twarzą? Ma zupełnie inną. Mniej opuchnięta. Ale czy tu weszła też operacja?