Wpis z mikrobloga

@om606: no i? Nie każdy jest kubicą żeby zapierdzielać do odcinki.

Przepis mówi że masz jechać odpowiednio do warunków. Jak wykopek stwierdził, że jadąc 70 na 90 jest odpowiednie, to jest.
  • Odpowiedz
@G06DbT: 90 to z-----------e do odcinki? Jak ktoś jedzie 70 na ekspresówce czy autostradzie to jest to delikatne stwarzanie zagrożenia.
  • Odpowiedz
90 to z-----------e do odcinki?

@Rolss: przenośnia, wiesz co to jest?

Jak ktoś jedzie 70 na ekspresówce czy autostradzie to jest to delikatne stwarzanie
  • Odpowiedz
Może ktoś się boi, może nie czuje się na siłach, może jest chory, cholera wie, ale ma prawo jechać 70

@G06DbT: Zapraszamy do zbiorkomu, przecież według nowoczesnych wykopków wszędzie można nim dojechać xd.
Twoje prawo nie oznacza, że możesz ograniczać innym ich prawa!

i jadę sobie spokojnie za tirem 90. Po prostu czuję, że to nie jest ten dzień, żeby
  • Odpowiedz
przecież według nowoczesnych wykopków wszędzie można nim dojechać

@tellet: nie wychowam zbiorkomu, i nie mówię że jest lekarstwem na wszystko.

To było nie chlać wcześniej, jeśli musisz jechać 90 między
  • Odpowiedz
@G06DbT: nie zawsze, czyli jak pada albo jest slisko.
Jeśli masz strucla lub "GORSZY DZIEŃ (tylko nie płacz proszę)" to won z ekspresówki/autostrady.
Jeśli kogoś muszą wyprzedzać tiry, które powinny być najwolniejszymi pojazdami na ekspresówkach, to ten ktoś nie powinien się tam znajdować.
  • Odpowiedz
które powinny być najwolniejszymi pojazdami na ekspresówkac

@tellet: powinny nie powinny. Nie możesz nikomu zabronić jechać wolniej niż TIR na krajowce / autostradzie.

Ja nie mam z tym problemu, dawno temu wyleczyłem się z agresji drogowej, i jak trzeba jechać 70 to jadę. Nic nie zmieni że będę się denerwował za kierownicą, a można spowodować tylko niebezpieczna sytuację.
  • Odpowiedz
@G06DbT: 70 na liczniku to jakieś 62 według gps więc xd dla takich bezpiecznych szoferów autostradowych. Większość takich zamulaczy budzi się wtedy kiedy ciężarówka ich wyprzedza i przyspieszają. Takich kierowców o których piszesz to promil, reszta to totalne bezmózgi najczęściej w rozklekotanych struclach jak kolega wcześniej wspomniał
  • Odpowiedz