Aktywne Wpisy
matjuszka +23
#problem #mieszkanie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
skeeto666 +432

Nie wiem czy w ogóle bardziej zgrany i złożony zapach łączący takie różne nuty znam, a jak pomyślę, że to 144zł kosztuje, to już w ogóle głowa mała. Jeszcze jutro jebnę globala to ostatecznie zobaczę, ale na razie polecam fest
#perfumy
źródło: jajpur
PobierzWyjdzie na to, że trzy rzeczy sobie kupię: Cartier, który strasznie podszedł, Mancerę Cedrat Boisę i to nowe cudo na testy
A potem człowiek biedny chodzi :<