Aktywne Wpisy

Nordri +647
Mirki trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj wychodzę za mąż xD
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
źródło: gołompki
Pobierz
Erravi +312
Państwo na jdg, zabiera mi z 50% zarobków na dzień dobry, kolejne 40% w oddaje w podatkach w kupowanych rzeczach, opodatkowali wszystko kilka razy.
Politycy. Fałszywi i obłudni, gotowi poświecić ludzi dla lobbystów i ich interesów oraz dla własnego zysku, kłamią, unikają odpowiedzialności, kradną wykorzystują pozycję do swoich celów.
Urzędnicy. Wieczne naburmuszone sk...ny pod których tworzone są przepisy, ważny aby oni je rozumieli i stosowali do je...nia obywatela i my łożymy na ich
Politycy. Fałszywi i obłudni, gotowi poświecić ludzi dla lobbystów i ich interesów oraz dla własnego zysku, kłamią, unikają odpowiedzialności, kradną wykorzystują pozycję do swoich celów.
Urzędnicy. Wieczne naburmuszone sk...ny pod których tworzone są przepisy, ważny aby oni je rozumieli i stosowali do je...nia obywatela i my łożymy na ich

Interesuje się ktoś https://bitcointalk.org/index.php?topic=502337.0
?
Kilka faktów:
+ jest teraz w fazie "publicznego premine" i IPO (kupowanie coinów z premine)
+ kopiąc w ich kopalni do publicznego premine kopie się tak na prawdę max-coina dla deva
+ "publiczny premine/IPO" trwa jeszcze do 12 marca
+ 100 000 000 000 wee-coinów zostanie podzielone pomiędzy kopaczy proporcjonalnie do ich wkładu w "publiczny premine"
+ 100 000 000 000 wee-coinów zostanie podzielono po równo pomiędzy osoby które wpłaciły IPO
+ aktualnie jeżeli jesteście w stanie wykopać dziennie (kopiąc inne waluty) równowartość > 0.015 BTC to wyliczyłem, że bardziej się opłaca kopać inne coiny (zamiast ich "publicznego premine") sprzedawać BTC i wpłacić na IPO
+ dev będzie miał dość dużo kasy (już ma 8 BTC wpłacone) kasy z IPO i premine tak więc całkiem prawdopodobne, że przyłoży się do swojego zadania
+ 12 marca (po zakończeniu premine/IPO) ma wejść na cryptorush
+ TOTAL HASHRATE 52.0 GH/s (i to jest keccak - wydajność 50%)
+ w ich kopalni można podejrzeć ile się ma wkładu ile się wykopało ITP.
- dev pewnie spierniczy z moimi skromnymi 0.2 BTC albo wartość coina będzie, że pożal się boże dla tego dokupię jeszcze trochę IPO :)
Znam wiele takich coinow i anie jednego ktory by wypalil czyt nie byml oszustwem alebo wartosc jego by znacznie spadla.
Wydajność ~50000% (500x więcej)
1,5 Mh scryptowe robi 720MH na keccaku. Nie wiem gdzie u Ciebie tu jest 50% :D
Kopiąc 3 mh/s pokazywało mi 0.2 share/s co daje 15 milionów na dzień.
Czy się opłaca? Nie wiadomo ludzie mówio że nie :)