Aktywne Wpisy
WielkiNos +505
Juleczki chcą żeby im płacić za malowanie się do roboty.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
Ptolemeusz +7
Mirki i Mirabelki, stoję przed decyzją zakupu samochodu for fun, mianowicie Corvette C8. Zawsze marzyłem o sportowym aucie, ale z drugiej strony już 30+ na karku, stabilizacja życiowa, kochająca żonka i super córka więc czasami mam wrażenie że sąsiedzi będą na mnie patrzyć jak na kogoś kogo dopadł kryzys wieku średniego xD. Chociaż jeszcze 8 lat do 40 :D.
Pytanie do was, jak widzicie kogoś w sportowym aucie na drodze, to co
Pytanie do was, jak widzicie kogoś w sportowym aucie na drodze, to co
Widzisz kogoś po 30 w sportowym aucie, co myślisz?
- Kurde, człowiek, daj się karnać! 63.3% (335)
- Hehe, staruch kupił sobie resoraka xD 11.5% (61)
- Uuu, kryzys wieku średniegoz współczuję 25.1% (133)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak wczorajszy dzień pokazał mamy państwo z cukru pudru pod powiernictwem Żymiańskim (・へ・)
@PietrekSpodKrakowa: czyli każdą głupotę można zawiesić w sejmie? Może trzeba powiesić jakieś anime albo lepiej furrasy. Co ci przeszkadza? Jak nie chcesz, to nie patrz xD
@PietrekSpodKrakowa: W kraju w którym rząd jest neutralny światopoglądowo, traktuje równo obywateli niezależnie od wyznania i żadnego wyznania nie faworyzuje w ustawach również nie miałoby dla mnie znaczenia czy i gdzie w sejmie wisi krzyż. Natomiast obecnie ten krzyż jest równocześnie symbolem tego kto nami rządzi, tego że rząd drży w obawie przed gniewem biskupów, że ustawy
@PietrekSpodKrakowa: Owszem, ale obie te rzeczy sa mega pietnowane
@enterprize: gościu, piszesz to w kraju w którym za zrobienie wizerunku tęczowej maryji idzie dostać pozew za obrazę uczyć religijnych. Katolicy chcieli #!$%@? pozywać za siostrę panzerfaustynę to o czym my tu mówimy xD
@PietrekSpodKrakowa: o #!$%@? przyrównywanie tamtej lewicy która była bardziej prawicowa niż dzisiaj pis, do dzisiejszego "lewactwa" XD
Niby dlaczego? Religia to gwałt na umyśle. Od dzieciństwa sekciarze zaszczepiają w umysłach ludzi traumę z powodu strachu przed urojonym piekłem. Nie można nawet uzasadnić tego skutecznością w zapobieganiu przestępstwom, bo dobrze wiemy, jak przestępczość wygląda w pobożnych
Tak jest, wyłącz tv, włącz myślenie, połącz kropki..
Inna sprawa to fakt wiszenia krzyża gdy w Polsce jest 70% Chrześcijan nie powinien nikogo dziwić, natomiast dlaczego odprawiane są judaistyczne czynności religijne to ja już nie rozumiem. Polska to nie jest Izrael ani żadne Polin!
@PietrekSpodKrakowa: Nie, jest wtedy normalnym człowiekiem. Co innego gdyby krzyż stał w sejmie od święta, jak te świece. To,
@enterprize: Czyli wychodzi, że rządzi Braun i Konfa, bo na wykopie nie można ich krytykować.