Aktywne Wpisy
xarcy +202
#ukraina #niewyjadajrolnikom
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Największy ból dupy o mieszkania to mają single. Ja i moja narzeczona mamy podobną pensję 6k, więc razem daje 12k miesięcznie. Za mieszkanie na kredyt wychodzi nam rata +-5k miesięcznie, czyli 2,5k na głowę. W sumie zostaje nam ze wspólnego budżetu zostaje nam 7k do dyspozycji czyli sporo. Po odjęciu jedzenia, wydatków, opłat nadal jest to spora kwota, którą ciężko ot tak przewalić na głupoty i jesteśmy w stanie
Największy ból dupy o mieszkania to mają single. Ja i moja narzeczona mamy podobną pensję 6k, więc razem daje 12k miesięcznie. Za mieszkanie na kredyt wychodzi nam rata +-5k miesięcznie, czyli 2,5k na głowę. W sumie zostaje nam ze wspólnego budżetu zostaje nam 7k do dyspozycji czyli sporo. Po odjęciu jedzenia, wydatków, opłat nadal jest to spora kwota, którą ciężko ot tak przewalić na głupoty i jesteśmy w stanie
#sejm #braun #polityka
#!$%@? ale wy rozumiecie konfederaci, elito narodu, że tu nie chodzi tylko o to że chłop świeczki zgasił, tylko że w ludzi z #!$%@? gaśnicy pryskał? Ze coś takiego może spowodować stały uszczerbek na zdrowiu? Że on tam burdę jak cham robi? Jakby chciał zaprotestować to mógł to zrobić jak normalny człowiek, wziąć sobie jakiś kawał kartonu coś na nim nabazgrać, albo powiedzieć te swoje pseudo inteligentne
a nowy rzad to dopiero bedzie kal, wracaja stare potwory XD
Chcą posądzić Brauna o atak na kobietę bo prawda jest taka, że w tym kraju nad Wisłą kobiety są świetością i dopiero to go by kompromitowało a nie przerwanie obrzędu religijnego.
przeciez braun powolywal sie scisle teologicznymi popudkami, uwazal ze jego zadaniem jest bronic klerykalnej integralnosci panstwa polskiego a tak naprawde nie kierowal sie niczym innym w sumie.
On jest po prostu tak naprawde fanatycznym ksiedzem w sejmie ale bez sutanny i bez tytulu ksiedza, ktory dodatkowo jest niepoczytalny i posuwa sie do aktow przemocy zeby osiagnac swoje a tacy ludzie nie powinni sprawowac wladzy w kraju swieckim, nie wazne jaki
Komentarz usunięty przez autora
Wy konfiarze to jesteście #!$%@? niereformowalni. Jakby go kamery z piwem złapały to byście się upierali że lemoniadę żłopie XD