Wpis z mikrobloga

Niska powaga i godność sejmu nie wynika z antyreligijnego działania Brauna a z tworzenia tam od dekad setek niskojakościowych, szkodliwych ustaw, które okradają obywateli, odbierają nam kolejne prawa oraz komplikują je. Osobiście głosuje na Konfę od 2019 roku tylko w tym jednym celu aby zdarli sztuczną powagę z sejmu i robili tam jak największy cyrk, bałagan. Zaprawdę merytoryka mnie nie interesuje albowiem w sejmie nigdy jej nie było.

#sejm #braun #polityka
  • 27
@Bonapartysta: jezeli nie jestes trollem to powinno być Ci wstyd za #!$%@? glupot ze nie walnal jej specjalnie w twarz co ty myslisz ze ludzie są slepi xD? "Zobaczcie na slow motion, Oglądałem dokładną analizę" Wstyd. Ale widze ze na niego glosujesz to nie ma o czym gadać
@suwalskimroz: xD przed chwilą oglądałem nagranie z innej perspektywy i faktycznie miałem wątpliwości co do tego czy Braun aby przypadkiem faktycznie nie spryskał jej świadomie, ale po tym jak obejrzałem to które ty wrzuciłeś wszelkie moje wątpliwości się rozwiały bo ewidentnie na nim widać że spryskanie jej twarzy było efektem tego że wleciała w Pana Brauna.