Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siemka Mireczki, czy jest wśrod Was ktoś, kto był życiowym przegrywem na polu towarzyskim i uczuciowym , ale wykorzystał swój intelekt, postawił na #gielda lub #kryptowaluty i zarobił mega kasę i wygrał życie? Jeśli tak, jak konkretnie tego dokonaliście, że wasz sukces otworzył przed wami bramy prawdziwego życia? #wychodzimyzprzegrywu #kiciochpyta #wygryw

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja byłem #!$%@?ą, ale poznałem super dziewczynę która była nimfomanką, stworzyła mnie na nowo, pieniądze zarobiłem dopiero później, ale dzięki niej nie brakowało mi powodzenia u kobiet.

Jak laski polecą na hajs tylko to będziesz miał mięso do pukania, niby fajnie ale mnie osobiście się nudzi. Wszystko zależy jakie masz cele w życiu. Ja bym wolał rodzinę... jak zaczniesz pukać same modelki bo masz hajs to już szansa na
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): Ja może nie byłem życiowym przegrywem ale też nie byłem jakimś giga chadem, zwykły normik. Ale zaczynałem od zera tzn nie dostałem oprócz wykształcenia nic materialnego od rodziców. Moje portfolio to nieruchomości i krypto i łącznie mam w tych dwóch aktywach ok 15 mln zł. Nie wiem czy to dla ciebie "mega kasa" ale mi na spokojne życie starcza. Na "rynku" jestem od ok 20 lat.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: przyszedłem zalany w trupa siadłem przed kompem to był rok chyba 2011, zdjalem spodnie i zacząłem walic konia, w między czasie zwymiotowałem, a na zajutrz leżałem już w kałuży uryny, pytasz co było moim sukcesem? gra w monopoly, pewnego razu grałem z dziadkiem który zawsze wygrywał -jaki jest twój sposób na wygraną dziadku - spytałem dziadka. Kupuj wszystko jak leci, jak dają to bierz i zwalił mi konia stopami.
  • Odpowiedz
ja byłem #!$%@?ą, ale poznałem super dziewczynę która była nimfomanką, stworzyła mnie na nowo, pieniądze zarobiłem dopiero później, ale dzięki niej nie brakowało mi powodzenia u kobiet

@zenon_z_chorzowa1: brzmi jak bait albo historia na ama.
Coś więcej, na ile możesz?
Ile mieliście lat? Jak długo ze sobą? Jak się spiknęliście? Co znaczy "stworzyła na nowo"? Nabrałeś pewności?
  • Odpowiedz