Aktywne Wpisy

SubsaharyjskaAlpaka +1103
Jak to jest, że kraj taki jak Czechy z 2,5x mniejszym PKB, po prostu idzie sobie do Korei, zamawia elektrownię atomową, robią projekt i zaraz będą budować, koszt to 60 mld złotych. Tymczasem u nas wymyśla się liczby z d--y, typu 200 miliardów i czas budowy w dziesięcioleciach?
#czechy #polska #elektrowniaatomowa #atom #energetyka #energetykajadrowa
#czechy #polska #elektrowniaatomowa #atom #energetyka #energetykajadrowa

manichejskakloda +437
#rozdajo #pomagajzwykopem #zdrowie
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
źródło: temp_file7189215012250155172
Pobierz

Gala reborn była bez wątpienia najgorsza gala w historii. Od momentu opublikowania listy walk nie wzbudzała praktycznie żadnych emocji - pamiętajmy, że pierwotnie to miał Marcoń miał walczyć z Maślana, a Greg z Polakiem. Jedyna walka wzbudzająca jakiekolwiek emocje to walka Polaka z Natanem, która została wykrzyczana przez Marconia, który ciągnął praktycznie całą promocje gali. Reszta walk to totalna stypa z jednym momentem jak Sulęcki dostał klapkiem po ryju, ale potem już był grany sport, bo pewnie Maciuś zagroził że nie wyjdzie do walki. Nawet czarna Ukra z polka sprzed kompjutera wyzywały się nie wiadomo jak, a jak przyszło co do czego to były miłe dla siebie na f2f.
Naprawdę, nie mogę się wprost doczekać jak Adamek rozbije bank, będzie miał te swoje nudne konferencje, a te gamonie co go podpisały będą patrzeć jak on im się nie zwraca i jest kolejnym chłopem który wyruchał ich na grube siano.
#famemma
źródło: 000HEK9J6P4H1PIG-C122-F4
Pobierz@niezdiagnozowany: co ty p--------z typie xDDDD takie stężenia dymów nie było chyba nigdy i jeszcze ten main event taka wisienka na torcie dymów i patologii. Moim zdaniem jeden z lepszych fame w historii