Aktywne Wpisy
HrabiaTruposz +428
W kontekście rychłych zmian w Telewizji Polskiej warto przypomnieć, że propagandowe medium PiSu miało nawet własnego Goggleboxa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zwało się toto Motel Polska i było emitowane od września 2020 do czerwca 2021 - dość krótko, gdyż skala #!$%@?ństwa i partyjnego lizodupstwa jakie się tam odbywało to było zbyt wiele nawet dla TVP. Poniżej fragment programu.
#polityka #bekazpisu #tvpis
#polityka #bekazpisu #tvpis
rales +44
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
Tydzień ukraiński
Dziewczyna nr 24
Ukrainka. Zrobiła magisterkę z biotechnologii i aktualnie robi doktorat na wydziale biologii i chemii. To pierwszy raz w moim życiu, kiedy spotkałem się z obczyźnianką. Dziewczyna zaproponowała, abyśmy poszli do kawiarni w stylu Harrego Pottera. Kiedyś byłem w podobnym miejscu, ale w innym województwie, i bardzo mi się podobało. Klimat super, jeżeli lubicie uniwersum świata Hogwartu, to będziecie zadowoleni.
Dziewczyna jest sympatyczna
Tydzień ukraiński
Dziewczyna nr 24
Ukrainka. Zrobiła magisterkę z biotechnologii i aktualnie robi doktorat na wydziale biologii i chemii. To pierwszy raz w moim życiu, kiedy spotkałem się z obczyźnianką. Dziewczyna zaproponowała, abyśmy poszli do kawiarni w stylu Harrego Pottera. Kiedyś byłem w podobnym miejscu, ale w innym województwie, i bardzo mi się podobało. Klimat super, jeżeli lubicie uniwersum świata Hogwartu, to będziecie zadowoleni.
Dziewczyna jest sympatyczna
Jak znajdę zdjęcie prostytutki podobnej do twojej mamy i je wrzucę mówiąc że to twoja mama to znaczy że twoja mama jest prostytutką?
Fajnie tak komuś niszczyć życie? Wyobraźcie sobie co ta kobieta może przeżywać,to też osoba z uczuciami i rozumem niesłusznie pomawiania,co jej koleżanki myślą, otoczenie, sąsiedzi, zastanowiliscie się wykopki co robicie?
Ona nie ma się jak obronić, fajnie komuś życie zza klawiatury niszczyć? Komuś kogo się nie zna i
To jego prywatna sprawa,jego rodzina,jego wola.
Stop prześladowaniu ludzi i wjeżdżaniu na rodzinę!
To są ludzie nie roboty ludzie tacy jak ty czy ja i ich też to dotyka,nie są z kamienia.
Ma jak się obronić, jak to nie prawda to można usiąść z synkiem za kamerą i udowodnić, że to nie prawda i byłby spokój. Prostytucja to często dochód dla młodych dziewczyn żeby sobie dobrze dorobić a ona już najmłodsza nie jest i chyba się nie dorobiła.
Prostytutki również czują, również zapadają na choroby takie jak depresja, to nie są roboty.
Dowody
No i co to jest? Hmm?
Ja czy ty? Na co to dowód? Każdy sobie może taki screen zrobić