Aktywne Wpisy
Nooleus +256
Chłop się pierwszy raz całował w życiu i z kim i z innym chłopem :33333
Jerzy_Kudelski +597
#julka #pieknokobiet #pieklomezczyzn
Nic mnie tak nie #!$%@? jak baba oglądająca się ciągle za siebie, gapiąc się na mnie dając mi poczucie, że chce ją napaść i zgwałcić, a ja tylko chciałem wyskoczyć do żabki po 0.2 żubrówki, cole i orzechowe chrupki i spokojnie wrócić do domu.
Nic mnie tak nie #!$%@? jak baba oglądająca się ciągle za siebie, gapiąc się na mnie dając mi poczucie, że chce ją napaść i zgwałcić, a ja tylko chciałem wyskoczyć do żabki po 0.2 żubrówki, cole i orzechowe chrupki i spokojnie wrócić do domu.
Czekam na kartę do konta firmowego już prawie miesiąc, bo Poczta Polska nie jest w stanie jej doręczyć. I wiecie jaką jedyną pomoc są w stanie zaoferować na infolinii? Że oni wyślą jeszcze raz kartę. Pocztą oczywiście xD Nie ma opcji żeby wysłali kurierem, nie ma opcji żebym odebrał gdziekolwiek osobiście czy przysłał kuriera, nie. Jak nie działa poczta to jedyne co możesz zrobić to złożyć reklamację i czekać na jej rozpatrzenie nawet 90 dni xDDD
Ogólnie w #!$%@? nie polecam, poziom obsługi to dno i dwa metry mułu, każdy twierdzi co innego. Polecicie jakiś inny bank dla spółki z oo który nie robi cyrków z wysłaniem karty np kurierem?
#dzialalnoscgospodarcza #banki #bankowosc
Dzisiaj Poczta Polska dostarczyła mi przesyłkę, wiec działa
Każdy bank tak mozna podsumować bo w każdym zdarzaja się chore sytuacje.
PKO BP to jeden z lepszych banków, polecam jeszcze ING, mBank, BNP też dosć dobrze goni, ostatnio leasing załatwiłem w 4 godziny nie wychodzac z domu, od czasu decyzji żeby zlożyć wniosek do podpisania umowy gdzie 2 godziny to była moja analiza umowy, a wypłata na drugi dzień. I
Powiem wam że to są jakieś większe jaja. W tym samym banku na koncie prywatnym:
- potrzebuje pan nowej karty walutowej? Nie ma problemu, proszę dać mi 15 minut.
Po 15 minutach telefon:
- Mogę panu przywieźć tą kartę jutro
W Aliorze zablokowlai mi konto przed świetami, zero informacji telefonicznie, okazało sie że oddział w moim mieście to nie jest oddział, tylko placówka partenerska. Pojechałem miedzy świetami a sylwestrem to najblizszego odziału kilkadziesiat km żeby dowiedziec że jest zamkniety i musiałem jechać kolejne kilkadziesiat km do kolejnego. Wyciagmnałem z tego taki wniosek że nie bede miał nigdy konta w banku który nie ma PRAWDZIWEGO oddziału w moim miescie.
inny przykład z PEKAO
-składam podpis, wypełniam jakieś gównodokumenty i teraz mam przypisany własny oddział w którym mogę
@robertx: w aliorze i mbanku, mozna wlasnie za dodatkowa oplata zamowic kuriera z karta. w mbanku niestety kurier to pocztex :P (no ale to nie ten sam czlowiek by i tak dostarczal co list)