Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +829
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +52
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

LISTA SERIALI
Ucieczka z Dannemory - Escape at Dannemora
Twórcy: Brett Johnson i Michael Tolkin
IMDb: 7.9/10
https://www.imdb.com/title/tt6866266/
https://upflix.pl/serial/zobacz/escape-at-dannemora-2018
Gatunek: dramat, kryminał, biograficzny
Pewna strażniczka więzienna zauroczy się w jednym ze skazanych, co pozwala na snucie planu o ucieczce.
Świetne aktorstwo. Miniserial - 7 odcinków.
Czy Polecam? Kozak serial i to oparty na faktach! Znów Ben Stiller- on się naprawdę świetnie odnajduje w serialach (bo za kamerą a nie w nich gra). Ogólnie to tematyka więzienna, więc na jedyny minus mogę wpisać za ponure, przygnębiające otoczenie - świetny zabieg ;)
P.S. Dobiję do numerka 100 i zobaczymy co dalej, choć wczoraj na litość złapałem rekord komentarzy :) Dziękuję za wiatr w żagle!
Wydaje mi się, że ten tag będzie popularniejszy jak dobije do nostalgicznych seriali (co zwiastuje Dempsey i Makepeace na tropie) więc czasem mocniej zaburzę chronologię i wrzucę coś starego…
źródło: escape
Pobierz