Aktywne Wpisy
jacekparowka +315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Czy 1500 złotych za rolety dzień noc z kasetami z montażem za 5 sztuk dla takich okien to spoko cena w #krakow?
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie #rolety
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie #rolety
źródło: IMG20250414182502
Pobierz

![[Wykop Efekt] Ratownik medyczny potrzebuje pomocy w powrocie do zdrowia.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ae1e821df894b23bec1059832a044bf273f53a02ef22231393059956ef6503c6,q80.jpg)

Uuu to już nic ci nie pomoże.
Kupuj saperkę i kop grób gdzieś z dala od ludzi, żeby zwierzęta zakażonego truchła nie wygrzebały.
Będzie nam ciebie brakowalo na wykopie...
Wszystko przez nasz nieudolny rząd. Szczepienia dostępne od 6 grudnia, a ja zarażam się tydzień wcześniej :(
To może byś się wkońcu zaszczepił na tą poważną chorobę, którą da się rozpoznać tylko takimi doskonałymi testami PCR?
Nie ryzykuj mirek, bo kiedyś w porę nie zrobisz testu i... nic się nie stanie.
Popraw się.
Ale ty ROZUMIESZ, ŻE PO TYM "SZCZEPIENIU" nadal będziesz miał pozytywne wyniku testu, bez jakichkolwiek objawów choroby?
Czy nie ogarniasz?
To co ja, i wielu innych ludzi, robimy źle, że bez ani jednej dawki tego lux preparatu, mamy spokój z covidem od samego początku?
Objawy takie same jak ty, czyli ich brak, i święty spokój z czekaniem na pozwolenie przyjęcia kolejnego dawki?
Oczywiście nie możemy błyszczeć w internecie mówieniem "ja po teście, jestem pozytywny", co jest ewidentnie katastrofalną stratą...
Ooo sugerujesz, że katar to covid?
Faktycznie, aż dziwne, że zbyt wielu ludzi sobie tak bagatelizuje takie poważne objawy...
No więc, miałeś katar w ciągu ostatnich 3 lat czy pytanie za trudne? :D
To katar jest chyba najważniejszym z objawów covida, skoro o niego pytasz.
Drugim jest zapewne chęć wstrzykiwania sobie podejrzanych preparatów, które w dodatku, UWAGA, przed covidem nie chronią, zgadza się?
Co do kataru to miewam go regularnie od najmłodszych lat, nawet nie wiedziałem, że miewałem covida jeszcze zanim to było modne.
Na szczęście nie zgłupiałem do reszty, żeby sobie robić jakieś testy i marnować czas nad katarową kontemplacją.
Jakim cudem chcesz lżej przechodzić katar?
Już całkiem ci się pomieszało we łbie?
Idź być głupi gdzie indziej, sojowy gamoniu.
Uwielbiam ten bul dópy u szurów :D
Głupi jesteś jak zawsze, a twoja arogancja tylko ci to przesłania.
Jak się nudzę w robocie to mogę się z tobą pobawić, bo na poważniejsze rozmowy to jesteś za głupi.
Wkleję ponownie to samozaoranie dla
Przerabiamy to już setny raz. Że też to mnie wciąż bawi, to sam się sobie dziwię.