Aktywne Wpisy
grexo +22
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Kasahara +48
Zaskakujące podsumowanie redukcji
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Podpalił życie, tak by poczuć choć ciepło na chwilę
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Przyjemność
Taki dylemat jest przede mną. Musze sprzedać auto tylko nie wiem które?
1) Skoda Octavia 2,1.2 benzyna, 105 KM, rok produkcji 2012, 196 tys. przebiegu.
W pewni sprawne. Kilka tysięcy złotych w niego wpakowałem ostatnimi czasy. Już fajnie się jeździ po naprawach, więcej miejsca i bezpieczniejszy. Nowszy o 4 lata
2) Toyota Yaris, 1.3 benzyna, 87KM, rok produkcji 2008, 130 tyś przebiegu.
W pełni sprawne. Mało pali, głównie w mieście będzie jeżdżone. Fajnie się tym jeździ. Lubię go ale ma 16 lata zaraz. Mały przebieg.
Różnica w cenie sprzedaży mała: za Skodę wezmę 18-19 tyś, za Yaris 16-17 tyś.
Bardziej jestem chyba za sprzedażą Toyoty. Jakie Wasze zdanie?
#motoryzacja #samochody #pytanie #pytaniedoeksperta #sprzedamauto
Który sprzedać?
No i Skoda jest bardziej uniwersalnym autem niż yaris.
Plus te auta z niskimi normami euro mogą zacząć tracić na wartości, więc póki trzyma cene to sprzedać.