@PongPingPONG: samochody dostają tylko skrajnie bogate bananowe oskarki i julki (ang. Oscars and Julias - przyp. red.), zwykłe dzieciaki w stanach dostają kopa w dupę i za drzwi. A w polsce mogą sobie siedzieć z rodzicami, przecież u nas wielopokoleniowe domy do jeszcze niedawna był standard
@PongPingPONG: czyli ludzie serio kształtują swój światopogląd na tym, co widzą w filmach i serialach XD Idąc tym tokiem myślenia można uznać, że rodzinka.pl pokazuje, jak wygląda życie przeciętnego Polaka ( ͡°͜ʖ͡°)
@PongPingPONG masa bezdomnych 18latkow w USA ale Polska zla bo wiadomo, w j-----u swojego kraju jestesmy ekspertami. Memy sa smieszne kiedy sa prawdziwe, nie kiedy przyjebiesz sie dla zasady
@PongPingPONG wybacz, ale w takim razie nie rozumiem. Wrzucasz mema, ktory sugeruje jakis problem i w USA, i w Polsce, jednoczesnie nie sugerujesz, ze chodzilo o cos innego. O co wiec chodzi, bo najwidoczniej jestem zbyt glupi
Zgadzam się. Mój GT-R jest już pełnoletni, ale czasem znajomi 19-latkowie mnie podwożą swoimi, które dostali od rodziców ( ͡° ͜ʖ ͡°)