Aktywne Wpisy
monky +202
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Zapas pism o tematyce gier wyczerpany, więc ściągnąłem ze strychu inne pudło o podobnym poziomie #nostalgia tak żeby coś się na tagu działo ;).
Skany KD są już w różnych miejscach po necie, i nie posiadam czegoś, czego nie da się znaleźć - ale myślę ze jakościowo (400 dpi i skan najpierw w .tiff) powinny być godne roku prawie 2024 - dwa wydania już kiedyś dałem na archive.
https://archive.org/details/@motorbreath87
@dawid121213 Jak kolega juz napisał, trzeba ręcznie ten link skopiować w przeglądarkę bo wykop dziaduje.
@motorbreath87 @Peperonin @johnny321 @hihi_jery @silence333 @Pan_Janusz @Katedra_z_chlebkiem