Wpis z mikrobloga

@sosna211: byłem wczoraj na webinarze, nagrałem go sobie w całości. O ile jeśli dla kogoś działa taka motywująca gadka i te jego "techniki", które z psychologią nie mają nic wspólnego (te jego dziwne określenia jak programowanie świadomości czy biblioteka wspomnień), to okej, niech sobie idzie na te kursy. Ale jeśli szukacie realnej pomocy to po prostu idzcie do psychologa, żeby przepracować wasze problemy. Najbardziej rozwala mnie jak on podawał ten
  • Odpowiedz
Wykupiłem kurs "Adepta" i "Bersekera" czyli dwa poziomy metod Inner War Saga. Na pierwszym poziomie dzieją się dosłownie czary z głową ale to bardziej poznanie metod i narzędzi. Drugi poziom to już jest ciężka orka na minimum kilka miesięcy, lat, a tak na prawdę to na resztę życia ma też więcej z kołczingu. Książki nie czytałem ale chyba też kupię. Mi to bardzo pomaga. Materiałow jest pewnie ze 100 godzin nagrań i
  • Odpowiedz
@scriptkiddie: Jak dla mnie to ściema i nabijanie ludzi wykorzystując ich słabości. Z tego co się dowiedziałem kurs możesz wykupić na określony czas później Ci znika i jeśli chcesz dostęp musisz non stop płacić.
  • Odpowiedz
Tak, jest chyba na 3 miesiące, pewnie po to żeby nie przekazywać kursu komuś innemu bez opłaty ale i wymusić systematyczność. Część materiałów ma dostęp dożywotni ale główna część po tym czasie nie jest dostępna. W sumie to jak rzeczywiście przejdziesz kurs przez te 3 miesiące to już Tobie te filmy nie są potrzebne. Mi się podobało i moim zdaniem działa Chyba cała psychoterapia jest wykorzystywaniem słabości ludzkich więc jak dla mnie
  • Odpowiedz
Coś wydaje mi się że kolega wyżej działa grubo w temacie biorąc pod uwagę że posiada duża wiedzę na temat kursów i zasad panujących we wnatrz śmiem twierdzić że w marketingu u p.Pawła robi ...
  • Odpowiedz
Ja kupiłem ich pierwszy kurs programowania podświadomości. Kilka tys złoty mnóstwo teoretycznego materiału który ciężko było przerobić a efektów brak. Za trudny źle zrobiony. Najlepsze jest to że oni to zrozumieli i zmienili całą formę tego kursu. I tak jakoś wątpię że z pozytywnym skutkiem. Do tego brałem udział w dwóch hipnozach od tych Panów i tak samo uważam że klapa totalna. Do tego brak odezwij z ich strony nawet gdy napisałem
  • Odpowiedz
No cóż fanatykiem nie jestem żeby z tym polemizować. Ja nie kontaktowałem się z ekipą od inner war saga więc nie wiem jak odpowiadają na sugestie i problemy. Widać nie dla każdego jest ten kurs i opinie są zróżnicowane. Każdy musi zatem sam zdecydować.
  • Odpowiedz