Aktywne Wpisy
restofme +193
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
#pispojednozlo #konfederacja #koalicjaobywatelska #ko #ue #uniaeuropejska #polityka
@wstanczyk: masz rację, kto to widzioł krytykować nowych rządzących niosacych nową jakość xd niech się lepiej ludzie zajmą czymś innym
@komakow: A to Konfa krytykuje Morawieckiego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe swoją drogą, że na czytanie mu się zbiera tylko wtedy, kiedy akurat chce przeszkodzić w pracach. Jak nie doczytał to niech się ogarnia, a nie od razu wszystkim sugeruje, że też sie nie zapoznali xD A i tak wszyscy wiemy, ze jest tam tylko po to, aby blokować prace komisji
@wstanczyk: Braun jest świrem, ale co to zmienia w kontekście głosowania na kota w worku? Rozumiem że jakby braun powiedział żeby nie wkładać łap do ogniska to byś włożył bo na pewno to mówi na zlecenie rosji, a wiesz bo obserwujesz świat xd
Zmień okulary bo coś ci wykrzywiaja obraz
@komakow: To, że on sobie tylko tak powiedział, a ty uznałeś jego gadanie za fakt.
No i zwykle, jak ktoś kłamie i szerzy fejki 99 razy, to za setnym razem nie będę sprawdzał, czy tym razem perfidnie kłamie, tylko manipuluje, czy po prostu czegoś nie zrozumiał. Niby w ściekach można wyłowić złoty pierścionek, ale na ogół znajdziesz gówno. On nawet,
@wstanczyk: widać, że wjechała oblężona twierdza. Jest bardzo prawdopodobne, że większość komisji nie zapoznała się z dokumentami, bo zwyczajnie nie było na to czasu.
Zapewne za PiSu nie byłby tak wyszczekany, ale właśnie o to chodzi w demokracji, że jedne stronnictwa patrzą na ręce drugim. Wymaganie, by każdy był maksymalnie obiektywny i
@NieBendePrasowac: No i mogli się przychylić do tego wniosku, ale może jednak się zapoznali i nie czuli takiej potrzeby. I ładna projekcja z tą oblężoną twierdzą, doceniam dowcip xd
@NieBendePrasowac: A wymaganie, by ktoś nie miał powiązań z wydalonymi z kraju za szpiegostwo osobami,
To minimum wymaganie od polskiego polityka, ale nie wiem jak to się ma do mojego komentarza, bo nawet nie odnosiłem się do
@NieBendePrasowac: Wymyślasz sobie chochoła, aby zdezawuować rozmówcę. Po co się takich manipulacji chwytasz, poważnie musisz?
@NieBendePrasowac: Ja komentuję wypowiedzi i zachowania Brauna. I na tym zakończę komentowanie tej części "retorycznej".
"konfa to niech lepiej się zajmie tymi swoim projektami [...]" to trudno jego autora traktować jak obiektywnego obserwatora politycznego.
Bo ktoś może być szurem, a jednak czasem raz na 10 razy powiedzieć coś słusznego, nawet przypadkiem.