Wpis z mikrobloga

@look997: konfa to niech lepiej się zajmie tymi swoim projektami, które jak już się po 4 latach w sejmie zaczęły pojawiać, to wychodzi z tego, że nikt w partii ich nie czyta i nawet mówią o tym wprost.
  • Odpowiedz
konfa to niech lepiej się zajmie tymi swoim projektami,

@wstanczyk: masz rację, kto to widzioł krytykować nowych rządzących niosacych nową jakość xd niech się lepiej ludzie zajmą czymś innym
  • Odpowiedz
kto to widzioł krytykować nowych rządzących

@komakow: A to Konfa krytykuje Morawieckiego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ciekawe swoją drogą, że na czytanie mu się zbiera tylko wtedy, kiedy akurat chce przeszkodzić w pracach. Jak nie doczytał to niech się ogarnia, a nie od razu wszystkim sugeruje, że też sie nie zapoznali xD A i tak wszyscy wiemy, ze jest tam tylko po to, aby blokować prace komisji
  • Odpowiedz
Może dlatego, że zamiast sobie świat wyobrażać, to go obserwuję

@wstanczyk: Braun jest świrem, ale co to zmienia w kontekście głosowania na kota w worku? Rozumiem że jakby braun powiedział żeby nie wkładać łap do ogniska to byś włożył bo na pewno to mówi na zlecenie rosji, a wiesz bo obserwujesz świat xd
Zmień okulary bo coś ci wykrzywiaja obraz
  • Odpowiedz
ale co to zmienia w kontekście głosowania na kota w worku?

@komakow: To, że on sobie tylko tak powiedział, a ty uznałeś jego gadanie za fakt.

No i zwykle, jak ktoś kłamie i szerzy fejki 99 razy, to za setnym razem nie będę sprawdzał, czy tym razem perfidnie kłamie, tylko manipuluje, czy po prostu czegoś nie zrozumiał. Niby w ściekach można wyłowić złoty pierścionek, ale na ogół znajdziesz gówno. On nawet,
  • Odpowiedz
Jak nie doczytał to niech się ogarnia, a nie od razu wszystkim sugeruje, że też sie nie zapoznali xD

@wstanczyk: widać, że wjechała oblężona twierdza. Jest bardzo prawdopodobne, że większość komisji nie zapoznała się z dokumentami, bo zwyczajnie nie było na to czasu.
Zapewne za PiSu nie byłby tak wyszczekany, ale właśnie o to chodzi w demokracji, że jedne stronnictwa patrzą na ręce drugim. Wymaganie, by każdy był maksymalnie obiektywny i
  • Odpowiedz
widać, że wjechała oblężona twierdza. Jest bardzo prawdopodobne, że większość komisji nie zapoznała się z dokumentami

@NieBendePrasowac: No i mogli się przychylić do tego wniosku, ale może jednak się zapoznali i nie czuli takiej potrzeby. I ładna projekcja z tą oblężoną twierdzą, doceniam dowcip xd

>Wymaganie, by każdy był maksymalnie obiektywny i konsekwentny jest nierealne.

@NieBendePrasowac: A wymaganie, by ktoś nie miał powiązań z wydalonymi z kraju za szpiegostwo osobami,
  • Odpowiedz
@wstanczyk: pisałem o oblężonej twierdzy, bo z każdym komentarzem widać jak nerwowo reagujesz na jakiekolwiek próby obrony, wszystko sprowadzasz do walki partyjnej, gdzie nic takiego nie ma miejsca.

A wymaganie, by ktoś nie miał powiązań z wydalonymi z kraju za szpiegostwo osobami, to za dużo, czy w sam raz?

To minimum wymaganie od polskiego polityka, ale nie wiem jak to się ma do mojego komentarza, bo nawet nie odnosiłem się do
  • Odpowiedz
bo z każdym komentarzem widać jak nerwowo reagujesz na jakiekolwiek próby obrony

@NieBendePrasowac: Wymyślasz sobie chochoła, aby zdezawuować rozmówcę. Po co się takich manipulacji chwytasz, poważnie musisz?

wszystko sprowadzasz do walki partyjnej, gdzie nic takiego nie ma miejsca.

@NieBendePrasowac: Ja komentuję wypowiedzi i zachowania Brauna. I na tym zakończę komentowanie tej części "retorycznej".

To minimum wymaganie od polskiego polityka, ale nie wiem jak to się ma do mojego komentarza, bo
  • Odpowiedz
@wstanczyk: ech, nie chce mi się jakiegoś politycznego gównowpisu rozbijać na czynniki pierwsze, ale jak na taki wpis widzę komentarz
"konfa to niech lepiej się zajmie tymi swoim projektami [...]" to trudno jego autora traktować jak obiektywnego obserwatora politycznego.

Bo ktoś może być szurem, a jednak czasem raz na 10 razy powiedzieć coś słusznego, nawet przypadkiem.
  • Odpowiedz