Chada zadam chada! Chad mi sie nalezy z urzedu. Kazda z nas jest wyjatkowa, piekna, idealna w kazdym calu. Chad dla mnie to ustawowy obowiazek! Nasi dziadkowie przelewali krew za wolna Polske a hipergamiczne samicze bestie zniszcza ten kraj tylko i wylacznie kierujac sie swoim egoistycznym, samolubnym mysleniem i swoim zewem krocza. Zerowy przyrost naturalny = zero dzieci = sciaganie milionow murzynow zeby zapchac dziure w gospodarce spodowana brakiem ludzi = za kilka lat utworzenie polskiego multi kulti i lecenie z predkoscia swiatla rakieta w strone takiego chlewu jaki jest juz teraz we Francji czy Niemczech. Brawo p0lki dobra robota i oby tak dalej. Netflix, chill, podroze i dymanie sie z chadami ale bez konsekwencji w postaci rodzenia dzieci.. That's all p0lka need.
@kamil-tika: niestety ale zanim nastąpi katastrofa demograficzna czeka nas najpierw katastrofa społeczna Przecież ta desperacja na portalach randkowych u facetow będzie prędzej czy później odbijać się na innych sferach życia Potrzeba bliskości to jest elementarna potrzeba człowieka
@Maxior99: Potrzeba zdrowia, bogactwa czy pełnej rodziny też, a życie pisze różne scenariusze i trzeba się z nimi godzić. Człowiek jest tak stworzony, że da radę być sam, jeśli się z tym pogodzi. Inaczej nasz mechanizm biologiczny byłby inny, jakoś uzależniający jedną płeć od drugiej.
@Feministka2000: tylko że jesteśmy właśnie uzależnieni od drugiej osoby xD Potrzeba bliskości, segzy itd. Są różne rodzaje bliskości i zawsze człowiek do niego dąży i nie da się tego wyprzeć
@Pralko-suszarka: póki żyjesz na wyparciu tak jest. Kiedy prawdziwie pogodzisz się z tym że jesteś odpadem genetycznym to w psychice coś przeskakuje i ta potrzeba znacznie spada.
Potrzeba bliskości, segzy itd. Są różne rodzaje bliskości i zawsze człowiek do niego dąży i nie da się tego wyprzeć
@Pralko-suszarka: chodzi o takie uzależnienie jak od tlenu, od jedzenia albo od picia. Nie masz przez krótki czas i umierasz. Mimo wszystko konstrukcja człowieka umożliwia życie w samotności, a kwestią psychiki i ego jest akceptacja stanu rzeczy niezależnego od nas.
@Feministka2000: No nie do końca ( ͡°͜ʖ͡°) Brak np segzow może prowadzić np do dewiacji.
To nie jest tak, że możemy zaakceptować nasz los i nagle nasze problemy znikną. Psychika potrafi doprowadzić człowieka do kompletnej ruiny a człowiek może posunąć się do wielu rzeczy żeby coś zdobyć
@Pralko-suszarka: Dlatego trzeba dofinansować psychiatrię i monitorować potencjalnych szkodników (już w internecie po słowach kluczach byłoby to możliwe)
@Pralko-suszarka: Kobieta nie grozi że będzie kogoś zabijać czy gwałcić. Jeśli facet nie będzie nic odwalał ani pisał głupot, to nikt nie będzie na niego krzywo patrzył. Nie wiem po co porównujesz aborcję do radzenia sobie z samotnością. Porównuj logicznie - samotne kobiety (nie z wyboru) też powinny być monitorowane jeśli chcą albo są skłonne zdobyć coś siłą.
@Feministka2000: a kobiety to nie piszą głupot?? Co to za represje wobec mężczyzn, że tylko nas się powinno w internecie obserwować??
Ja nie mówię o grożeniu śmiercią czy gwałtem. Chociaż trzeba mieć na uwadze to, że pewne zjawiska społeczne mają swoje przyczyny i to z przyczynami przede wszystkim powinno się walczyć a nie tylko ze skutkami.
Najczęstszą przyczyną kradzieży jest bieda. M.i.n dlatego się z nią
@Pralko-suszarka: piszą, tu powinny być bany/mandaty np. za wyśmiewanie prawictwa, wzrostu i innych 'katalizatorów'. Na reddicie w sumie szybko są kasowane kobiece głupoty, niedługo tak będzie wszędzie.
Walka z biedą jest wiecznie przegrana, więc potrzebne więzienia i skuteczniejsze wyłapywanie psycholi.
Tak, najczęściej mają kobiety wpływ na ciążę, ale z tego powodu to ich sprawa jak rozwiążą problem niechcianej ciąży. Wyłącznie z ich woli grzebane w ich ciałach i nie ma
@Pralko-suszarka: Poniekąd. Tylko później kobieta musi być fair i przyznać kolejnemu partnerowi, jeśli była zdolna do aborcji, a on nie popiera, natomiast facet chodzący na prostytutki powinien uprzedzić ewentualną partnerkę o tym, żeby była jasność kto jakie ma libido i czym może skutkować wieloletni brak seksu w związku.
a hipergamiczne samicze bestie zniszcza ten kraj tylko i wylacznie kierujac sie swoim egoistycznym, samolubnym mysleniem i swoim zewem krocza
A ja tam nie widzę w tym nic złego. Jakbym widział to bym był hipokrytą bo sam bym nie był w związku z kobietą z którą jestem bo ona zbytnio dzieci mieć nie chce, tylko z jakimś bazylem który mógłby potencjalnie rodzić dzieci, ale po co mi bazyl skoro mogę mieć
Czy praca w Niemczech przez agencję za 6000tyś złotych netto miesięcznie czyli1400euro na polską umowę o pracę ma sens. Do tego mieszkanie na pokoju 2 osobowym. Monotonna praca fizyczna 8 godzin dziennie od poniedziałku do piątku ? #emigracja #niemcy #pytanie #praca
źródło: Screenshot 2023-07-28 04-03-12
PobierzPrzecież ta desperacja na portalach randkowych u facetow będzie prędzej czy później odbijać się na innych sferach życia
Potrzeba bliskości to jest elementarna potrzeba człowieka
@Pralko-suszarka: chodzi o takie uzależnienie jak od tlenu, od jedzenia albo od picia. Nie masz przez krótki czas i umierasz. Mimo wszystko konstrukcja człowieka umożliwia życie w samotności, a kwestią psychiki i ego jest akceptacja stanu rzeczy niezależnego od nas.
To nie jest tak, że możemy zaakceptować nasz los i nagle nasze problemy znikną. Psychika potrafi doprowadzić człowieka do kompletnej ruiny a człowiek może posunąć się do wielu rzeczy żeby coś zdobyć
Czyli jeżeli mężczyznę spotka los na który nie ma wpływu - powinien to zaakceptować.
Ale kiedy kobietę spotka los na który MIAŁA wpływ (np dała d--y i wpadła a teraz chce pozbyć się dziecka) to trzeba jej to umożliwić ( ͡°
Wnętrze czyjegoś ciała to nie Twoja sprawa.
Ja nie mówię o grożeniu śmiercią czy gwałtem. Chociaż trzeba mieć na uwadze to, że pewne zjawiska społeczne mają swoje przyczyny i to z przyczynami przede wszystkim powinno się walczyć a nie tylko ze skutkami.
Najczęstszą przyczyną kradzieży jest bieda. M.i.n dlatego się z nią
Walka z biedą jest wiecznie przegrana, więc potrzebne więzienia i skuteczniejsze wyłapywanie psycholi.
Tak, najczęściej mają kobiety wpływ na ciążę, ale z tego powodu to ich sprawa jak rozwiążą problem niechcianej ciąży. Wyłącznie z ich woli grzebane w ich ciałach i nie ma
@Feministka2000: Podobnie faceci np chodząc na dziwki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ja tam nie widzę w tym nic złego.
Jakbym widział to bym był hipokrytą bo sam bym nie był w związku z kobietą z którą jestem bo ona zbytnio dzieci mieć nie chce, tylko z jakimś bazylem który mógłby potencjalnie rodzić dzieci, ale po co mi bazyl skoro mogę mieć