Wpis z mikrobloga

#tinder Po c--j ja kupowałem ta platynę co z tego ze pary wskakują jak z nimi sie nieda rozmawiać? To jakis inny wymiar jednak dla mnie poza tym zauważyłem,ze często mi pokazuje te same profile mówią,ze może być to shadowban usuwałem i zakładałem konto na ten sam nr telefonu ale no skoro jakieś tam pary sie pojawiają i czasem te odmóżdżone suki odpiszą to chyba bana niemam z reszta chu… z tym widzę ze tam sie i tak poznać nikogo nieda…
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Boss477: dużo dziewczyn odpisuje tam jak boty, bo rozmawiają z 10 facetami na raz. Chociaż rozmowa to ciężko nazwać. Musisz próbować, bo różne są.
  • Odpowiedz
  • 0
@Maxior99: No raczej tak wiem z czym sie to je teraz musisz być 9 na 10 mieć porshe i najlepiej własna firmę tak działają te syfiaste apki zwłaszcza Tinder,bo na badoo to totalna patologia miałem tam konto przez chwile i uciekłem,ale przecież życie tak nie działa nie wierze k---a,ze ludzie wyglądają jak modele i pławią sie w hajsie to tylko iluzja oczywiście jest takich sporo ale większość to szaraki bo
  • Odpowiedz
@Boss477: problem tych apek jest fakt,że przecietna panna po 2h ma kilkaset matchy i jest ogromny poziom spermiarstwa co z kolei zaczyna wplywac na ich rozdmuchana samoocenę
Wyobraź sobie, że Ty nagle dostajesz setki matchy , panny same do Ciebie zagadują i proponują randkę jeszcze dziś- też by Ci odwaliło i chciałbyś laski minimum 9/10
  • Odpowiedz
  • 0
@Maxior99: Zgadza sie wiem jak to działa raz zrobiłem konto bazyla i miała 100 like w ciągu 30 minut i jakość facetów naprawdę na sporym poziomie byli przystojni to teraz sobie myśle co musi mieć jakaś zgrabna chuda loszka…
  • Odpowiedz
@Boss477: No właśnie- ja też zrobiłem eksperyment jak to wygląda od strony kobiety i w skrócie przy tak dużej nierównowadze między liczba facetow I liczba kobiet to te aplikacje tracą swoją funkcjonalność ...
  • Odpowiedz
  • 0
@Maxior99: Tylko jest dużo kolesi którzy oceniają swoją atrakcyjność pod względem likeow ja tez niestety sie w tym zatraciłem i samoocena spadła mi nisko pomimo tego,ze miałem 2 związki i pare fwb…
  • Odpowiedz
  • 0
@Maxior99: Mi sie wydaje ze wcale nie musisz być brzydki po prostu zeby tam zaistnieć trzeba być przystojnym wtedy zbierasz żniwa dlatego niema co sie załamywać,ale łatwo sie mówi ja tez sie momentami tam czuje jak śmieć…
  • Odpowiedz