Wpis z mikrobloga

@ranunculus: Pierwsza i ostatnia misja, oraz ta w której się przewoziło wybuchającą skrzyneczkę były jakieś 100 razy trudniejsze od całej reszty gry, ale i tak ją bardzo miało wspominam xD Całość przeszedłem uczciwie bez żadnych glitchy czy cheatów () Pamiętam że na końcu się takie mini miasteczko odblokowywało i porsche-podobny samochód ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

W sumie gatunek samochodówek z
@Zgrywajac_twardziela: o ta bomba była super, zawsze miałem zapis z tą misją żeby kiedyś w końcu przejść, ale nie udało mi się ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pierwsza to chodzi ci o ten trening na parkingu? Ja go lubiłem, robiłem go znajomym bo nie dawali rady. Co do samochodówek, przegrały z grami typu Mafia i Gta, gdzie oprócz jazdy samochodem są jeszcze inne elementy, więc już na starcie
@ranunculus:

o ta bomba była super, zawsze miałem zapis z tą misją żeby kiedyś w końcu przejść, ale nie udało mi się ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tam chyba kluczowa była płynna jazda żeby się nie obijała za bardzo jak dobrze pamiętam xd

Pierwsza to chodzi ci o ten trening na parkingu? Ja go lubiłem, robiłem go znajomym bo nie dawali rady.

Też lubiłem tę misję, ale no