Aktywne Wpisy
Vamyss +181
To co widzicie u góry to Carbonara w jednej z lepszych knajp we Włoszech, w Pizie, bardzo blisko krzywiej wieży.
Prawie 200g makaronu, porcja nie do przejedzenia, zrobiona z przepysznych składników, kosztuje 7,5 euro czyli około 24 złote. Cena z tego roku z czerwca.
To co widzie na dole to Carbonara w Polsce - cena 80 ZŁOTYCH!
#jedzenie #gotujzwykopem #jedzzwykopem #januszebiznesu #polska
Prawie 200g makaronu, porcja nie do przejedzenia, zrobiona z przepysznych składników, kosztuje 7,5 euro czyli około 24 złote. Cena z tego roku z czerwca.
To co widzie na dole to Carbonara w Polsce - cena 80 ZŁOTYCH!
#jedzenie #gotujzwykopem #jedzzwykopem #januszebiznesu #polska
źródło: image_picker_E719D158-DC17-44B0-8F4E-9BF316FFE423-61109-00000DC1D4E8AFA8
Pobierz
tesknilam_ +499
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#1z10 #panartur #jedenzdziesieciu #januszebiznesu
źródło: IMG_4225
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ja bym się w-----ł raczej
Komentarz usunięty przez moderatora
@HrabiaZet: Co raczej nie? Twierdzisz, ze przecinka tam nie powinno być? Jeśli tak, to wracaj do podstawówki i się dokształć, bo chyba coś poszło nie tak z twoją edukacją.
@StaryWedrowiec: Tak twierdzę. A do podstawówki nie mam co wracać chociaż moja jest na mojej ulicy ale wiadomix, że edukacja w Polsce jest choojowa.Pozdrów ode mnie jeśli możesz Miodka i Bralczyka. Przypomnij tam sobie w poniedziałek o przecinkach gdzieś w korpo-kołchozie czy na innej taczce.
@ziemniag: kradnę to słowo :) Spokojnego dnia :)
@Pleb12: Ty wiesz co to jest reklama i do czego służy?
A paliwoda może mi co najwyżej browara popilnować.
PS w żadnym kołchozie nie robię, bo zajmuję się zagadnieniami technicznymi i pracuję jako freelancer, farmazonie-fantasto, a język polski ogarniam, bo od wielu lat sam się dokształcam, bo nie jestem kretynem i w rodzimym języku chcę komunikować się chociaż na poziomie szkoły podstawowej, co okazuje się wyczynem, patrząc na analfabetów wokół mnie. ¯\(ツ)/¯
źródło: 2023-11-25 08 37 46
Pobierz