Aktywne Wpisy
Wujek_Fester +513
Dla wielu osób wyjdę na buraka, ale co mi tam ¯\(ツ)/¯
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
HardWax +939
#memy
#swiat #europa #polska #ukraina #rosja #wojna #przemyslenia
@D00msday: Właśnie dlatego.
Komentarz usunięty przez moderatora
@D00msday: Dlatego, że jesteśmy państwem z kartonu i w 89 roku zamieniliśmy jednego "Wielkiego Brata" na drugiego. Jedyne na co mamy wpływ to czy będziemy wypłacać 500 plus czy nie. Większe decyzję zapadają wyżej a nasi rządzący robią tylko dobrą minę do ustaleń które zrobił ktoś inny.
@D00msday: kiedy wy tam zrozumiecie, że nikt nie pomaga militarnie Ukrainie bo ich lubi tylko pomaga Ukrainie bo nie lubi ruskich?
https://www.tiktok.com/@vadum1987/video/7304666766079184134
@D00msday: dlaczego? Ponieważ w naszym interesie jest przegrana ruskich, a przegrana Ukrainy byłaby katastrofą na bardzo wielu płaszczyznach. Cyrk na granicy tych faktów nie zmienia. To i tak odrębna sprawa, którą nasza władza umyślnie olewa ze względów politycznych.
a) parę burd o zborze, jakiś konflikt lata temu gdzie zginęło 100k Polaków.
b) realne zagrozenie wojny, niespokój gospodarczy, kraj który jest kiła świata i nikt nie chce z nim graniczyć bo te kacapskie ryje chca wszystkich najechać ?
Ja wybieram a, większośc Ukraińców jest normalna, dać im każdą nowoczesną b--ń NATO - z ogromem kontroli przy przekazaniu. Niech skopią dupe ruskim i tyle.