Aktywne Wpisy

sawes05 +297
Zaczyna się ekospie*dolenie w #inpost
Najlepiej zaprzestańcie emisji dwutlenku węgla poprzez likwidację firmy, bo to wy go produkujecie, nie ja. Następnym razem wybiorę inną formę dostawy.
P.S. Założyliście już na twarze waszych kurierów mierniki emisji CO2 ?
#technologia #agenda2030 #klausschwab #cbdc #teoriespiskowe #sladweglowy #wef #nwo #ekoterroryzm
Najlepiej zaprzestańcie emisji dwutlenku węgla poprzez likwidację firmy, bo to wy go produkujecie, nie ja. Następnym razem wybiorę inną formę dostawy.
P.S. Założyliście już na twarze waszych kurierów mierniki emisji CO2 ?
#technologia #agenda2030 #klausschwab #cbdc #teoriespiskowe #sladweglowy #wef #nwo #ekoterroryzm

zenek-stefan1 +106

Suski otwarcie do kamery twierdzi, że na chleb ma i Unia mu niepotrzebna.
Gdy słyszę " przyjdzie Tusk zabierze suwerenność " to mam ochotę temu pisowcowi wypłacić liścia.
Suwerenność pisowsko mafijna to najgorsze co nam się przydarzyło po drugiej wojnie światowej, to komuna nie była tak komunistyczna jak pis
#sejm
#polityka
@randybobandy2: to gdzie ty #!$%@? mieszkasz? W wiosce 500 osób?
@randybobandy2: widziałem 4 murzynów w dresach w tym tygodniu w Biedronce u siebie na osiedlu co nigdy wcześniej się nie zdarzało i jeżdżąc po mieście samochodem zacząłem widywać na ulicach Gdańska śniade grupy również dopiero od tego roku. Wcześniej zdarzało się zobaczyć na ulicy czarnoskórego w Gdańsku co było normalne, ale dopiero od tego roku można zauważyć całe grupy co już normalne wcześniej nie było
Toc hindusy, ahmedy czy inne afrykance już w Polsce powiatowej są.
@randybobandy2: Ja np. dzisiaj przy Selgros w Poznaniu, ale ogólnie przypadkiem, jakbym się więcej rozglądał to więcej bym zauważył :)
Czasem mijam kilku dziennie.
Hindusi to norma.