Wpis z mikrobloga

Rząd pisu sprowadził do kraju prawie pół miliona nielegalnych imigrantów biorąc po 5 tysięcy dolarów os jednego murzyna z Afryki. Centralne Biuro Antykorupcyjne zajęte jest podsłuchiwaniem opozycji a zwierzchnikiem był człowiek który dał na to przyzwolenie czyli Kaczyński.
Suski otwarcie do kamery twierdzi, że na chleb ma i Unia mu niepotrzebna.
Gdy słyszę " przyjdzie Tusk zabierze suwerenność " to mam ochotę temu pisowcowi wypłacić liścia.
Suwerenność pisowsko mafijna to najgorsze co nam się przydarzyło po drugiej wojnie światowej, to komuna nie była tak komunistyczna jak pis
#sejm
#polityka
  • 12
@Kroledyp: kiedy widziałeś czarnoskórego na ulicy? Bo skoro ich jest pół miliona za samego PiS przez ostatni rok to już powinni siedzieć w żabkach, szwargotać jak ukryć po swojemu na ulicach, mieć konta na społecznościach itd , a jakoś tego nie widze¯\(ツ)/¯
kiedy widziałeś czarnoskórego na ulicy?

@randybobandy2: widziałem 4 murzynów w dresach w tym tygodniu w Biedronce u siebie na osiedlu co nigdy wcześniej się nie zdarzało i jeżdżąc po mieście samochodem zacząłem widywać na ulicach Gdańska śniade grupy również dopiero od tego roku. Wcześniej zdarzało się zobaczyć na ulicy czarnoskórego w Gdańsku co było normalne, ale dopiero od tego roku można zauważyć całe grupy co już normalne wcześniej nie było
Pobierz Bananek2 - > kiedy widziałeś czarnoskórego na ulicy?
@randybobandy2: widziałem 4 murz...
źródło: IMG_0383
kiedy widziałeś czarnoskórego na ulicy?

@randybobandy2: Ja np. dzisiaj przy Selgros w Poznaniu, ale ogólnie przypadkiem, jakbym się więcej rozglądał to więcej bym zauważył :)
Czasem mijam kilku dziennie.

Hindusi to norma.
@Kroledyp: niby sprowadzili pół miliona nielegalnie, ale nikt ani jednego na terenie Polski nie znalazł, no ale po co o to pytać, po co weryfikować, tvn powiedział że tak było to można im wierzyć na podstawie oświadczenia paru afrykańczykow na bazarze, którzy za dolara sprzedali by matkę xD