Aktywne Wpisy
WielkiNos +175
Jeśli taki sztuczny wygląd i zmiana z naturalnej, atrakcyjnej kobiety w instagramowy, wytatuowany klon z brwiami odrysowanymi od szablonu i napompowanymi ustami to dla współczesnych kobiet wzór do naśladowania i prawdziwe piękno to nie mam pytań. Mi się przykro na to patrzy.
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
Czolowy_zawodnik +52
STEJTMENT NA TEMAT RASZEI CZYTAĆ UWAŻNIE.
Jak wszyscy widzieli, Mariusz został zawinięty przez policje i poszedł siedzieć na 15 dni. Parę godzin później przyszła także babka z mopsu i niestety z pomocą sąsiadów musieli Jacka zabrać z domu. Podobno babka z mopsu mu pomaga ogarnąć jakieś miejsce do noclegowni. Co do nogi jacka - ma stwierdzone nie wydolność żylna przez co ma problemy z chodzeniem. Czy Jaca wróci na Raszei. Nie jesteśmy
Jak wszyscy widzieli, Mariusz został zawinięty przez policje i poszedł siedzieć na 15 dni. Parę godzin później przyszła także babka z mopsu i niestety z pomocą sąsiadów musieli Jacka zabrać z domu. Podobno babka z mopsu mu pomaga ogarnąć jakieś miejsce do noclegowni. Co do nogi jacka - ma stwierdzone nie wydolność żylna przez co ma problemy z chodzeniem. Czy Jaca wróci na Raszei. Nie jesteśmy
Części środowiska politycznego się chyba realia #!$%@?ły, i uważają że żyjemy w jakimś kraju muzułmańskim gdzie kobiety nie mają praw.
Tymczasem żyjemy bajzlu gdzie facet może wychowywać nie swoje dzieci "dla dobra dziecka", prawo nad opieką nad dziećmi praktycznie zawsze trafia to kobiet, nie wspominając o cyrku zwanym alimentami dla małżonki. Następnymi absurdami jest to iż wcześniej przechodzą na emeryture i nie tyczy sie ich obowiązkowa służba wojskowa w przypadku poboru.
Same przywileje, zero obowiązków, dzietność leci na łeb na szyje, i jeszcze płacz że są pokrzywdzone, no ja #!$%@?. Ja żyje w jakimś matrixie
#polityka #p0lka #rozowepaski #dyskryminacjamezczyzn
@Zoriuszka: pfff
@Zoriuszka: Serio? A ja głupia chodzę do pracy i płacę rachunki, ehh.
No ale rozumiem że opresja wobec kobiet skończy sie dopiero wtedy gdy nie będą musiały pracować ani płacic podatków xDDDDD
@Zoriuszka: Wiek emerytalny prędzej czy później będzie wyrównany - i dobrze. Obowiązkowa służba wojskowa faktycznie jest niesprawiedliwa. Dzieci nie mam i nie będę miała, nie ma obowiązku ich posiadania ani brania ślubu. Więc oprócz tego wojska nie widzę, gdzie taka przeciętna bezdzietna kobieta ma "od #!$%@?" przywilejów.