Aktywne Wpisy
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
skar +469
Czołem! Mireczki z #gastronomia #restauracja potrzebuje waszej pomocy!
Stworzyłem swój produkt, którego próbki chcę wysłać do szefów kuchni, aby poznać ich opinie na jego temat.
Mianowicie chodzi liofilizowany czosnek. Czosnek ten jest nieporównywalnie bardziej intensywny w smaku i aromacie niż znany wszystkim czosnek granulowany. Dodatkowo zachowuje praktycznie wszystkie wartości odżywcze świeżego czosnku, posiada czysty skład (100% czosnek), surowiec wykorzystany do produkcji to odmiana 'Harnaś' i pochodzi od lokalnego rolnika. Czosnek przed liofilizacją został zblendowany i ma formę sypką, natomiast po dodaniu do sosu lub dania, kiedy naciągnie odrobinę wilgoci staje się nie do odróżnienia z czosnkiem świeżym.
Poszukuję
Stworzyłem swój produkt, którego próbki chcę wysłać do szefów kuchni, aby poznać ich opinie na jego temat.
Mianowicie chodzi liofilizowany czosnek. Czosnek ten jest nieporównywalnie bardziej intensywny w smaku i aromacie niż znany wszystkim czosnek granulowany. Dodatkowo zachowuje praktycznie wszystkie wartości odżywcze świeżego czosnku, posiada czysty skład (100% czosnek), surowiec wykorzystany do produkcji to odmiana 'Harnaś' i pochodzi od lokalnego rolnika. Czosnek przed liofilizacją został zblendowany i ma formę sypką, natomiast po dodaniu do sosu lub dania, kiedy naciągnie odrobinę wilgoci staje się nie do odróżnienia z czosnkiem świeżym.
Poszukuję
Szafa, wiem ja kto jest - też bym siedział, gdybym wiedział, że druszlaki o mnie piszą.
Wiem też, że dużo krytyki tutaj spada na Ciebie, sam nierzadko postowałem memy czy wytykałem potknięcia w filmach. Nie zapominaj jednak, że my wszyscy siedzimy tutaj z sympatii do Ciebie i nikt tutaj nie chce, żebyś przestawał dodawać te swoje vlogi.
Oglądam Cię od 2016 roku, kiedyś nawet za dzieciaka dzwoniłem jak wystawiłeś betę na ogłoszeniu, wbrew temu co tutaj piszą - zachowałeś się wtedy bardzo spoko, pogadaliśmy chwilę przez komórę i było naprawdę sympatycznie.
Robisz spoko content i jako młody dorosły wchodzący niedługo w wyższe etapy dorosłości cenię sobie wiedzę wyniesioną z twoich filmów, często motywację, a już najbardziej imponuje mi twój optymizm wtedy, kiedy źle się dzieje. Różne rzeczy Ci się zdarzały w życiu, od rozwodu, po śmierć rodziców - zawsze z twoich filmów wyciągałem takie pozytywne nastawienie do przeciwności losu i staram się je implementować u siebie, żeby wychodzić obronną ręką z sytuacji, które mnie spotkają.
Pozdro.
Inb4 wiem rycerzyk motzno.