Aktywne Wpisy

Wrrronika +50
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki

Hugolina +2
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to

1-Waldek powinien iść do talent show. Tutaj ewidentnie się marnuje. Np. Mam talent i solo-tango w wykonaniu naszego mistrza tanecznego. On ma potrzebę ciągłego podkreślenia jaki ja jestem james bond z 1995 roku;
2-Koniara uratowała 2 postaci przed rewizytą. Szkoda byłoby jej szarlotkę kupić nawet w Auchan w promocji, bo miałaby ,,ale”, że nie upieczona samodzielnie. Totalny wzór ,,jak nie powinna wyglądać żona”;
3-Ex-żona Mekambe-wybrała nawet racjonalnie, bo chłop ma naprawdę $$$ z dużego pubu i nawet te dzieci pewnie zaspokojone finansowo są, więc ma szanse to się udać;
4-Artur-niepotrzebnie odpuścił temat Olki. Sara się stara, ale ta widać, że on się zabezpiecza nawet w gadce, nie mam jej nr telefonu itd.;
5-Szkoda mi tej Nikoli. Trafiła na typa co ma ją gdzieś. Fajnie było zdobyć. Gorzej mieć. Szkoda, bo on zapowiadał się na kogoś zupełnie innego z wizytówki.
#rolnikszukazony#
A jakbyś upiekł to też źle bo niedopieczona, albo ona by coś tam dodała i lepsza by była. Jak mogłeś nie pomyśleć i co z Ciebie za kucharz. Poza tym to ona powinna upiec i nie dałeś się wykazać jej a gdybyś jej powiedział żeby zrobiła to byś ją ciemiężył i co Ty sobie wyobrażasz że, ona kura domowa ? A Ty od czego jesteś
źródło: 1394059491_8qp6yr
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Sylwiusz89: To jest taki typ co wyruchałby wszystko co się rusza, więc nie wiem czy taki dobry wybór. Jakieś dziewczyny, narzeczone, podrywanie pracownic. Już samo to dużo mówi. Ale Pomidorowa to typowa p0lka, więc nic dziwnego, że go wybrała. Później będzie płakała, że znowu
Nie obchodzi mnie kto zaczął, podajcie sobie ręce na zgodę!
@Sylwiusz89: A jakbyś samemu upiekł to byłoby "ale", że, nie wiem, ona woli serniki. Typ, któremu nie sposób dogodzić... Zwłaszcza, że zamiast powiedzieć czego chce to bawi się w nieme podchody i niech się domyślą XD