Wpis z mikrobloga

Tak moim okiem:
1-Waldek powinien iść do talent show. Tutaj ewidentnie się marnuje. Np. Mam talent i solo-tango w wykonaniu naszego mistrza tanecznego. On ma potrzebę ciągłego podkreślenia jaki ja jestem james bond z 1995 roku;
2-Koniara uratowała 2 postaci przed rewizytą. Szkoda byłoby jej szarlotkę kupić nawet w Auchan w promocji, bo miałaby ,,ale”, że nie upieczona samodzielnie. Totalny wzór ,,jak nie powinna wyglądać żona”;
3-Ex-żona Mekambe-wybrała nawet racjonalnie, bo chłop ma naprawdę $$$ z dużego pubu i nawet te dzieci pewnie zaspokojone finansowo są, więc ma szanse to się udać;
4-Artur-niepotrzebnie odpuścił temat Olki. Sara się stara, ale ta widać, że on się zabezpiecza nawet w gadce, nie mam jej nr telefonu itd.;
5-Szkoda mi tej Nikoli. Trafiła na typa co ma ją gdzieś. Fajnie było zdobyć. Gorzej mieć. Szkoda, bo on zapowiadał się na kogoś zupełnie innego z wizytówki.
#rolnikszukazony#
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@jedna_odpowiedz: Kochana moja od ciasteczek jedzonych przy programie, wierzę, że masz IQ Olgi Tokarczuk i przez przypadek nagrody nobla nie dostałaś, ale zostaw swoje coraz milsze opinie dla siebie, bo znowu napiszesz o stalkowaniu i tak dalej;)
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89 a, to ty. No i po co produkujesz te głupoty. Żal jej kupić ciasto w Auchan bo będzie mieć pretensje, że nie domowe? Tu nie trzeba Tokarczuk żeby zobaczyć debila z debilnymi wnioskami. Jak już musisz tag zaśmiecać to memy jakieś wrzucaj czy coś, chociaż zabawne to będzie może.
  • Odpowiedz
  • 0
@jedna_odpowiedz: Ostatnio odpuściłem odpisywanie, bo te stalkowanie jakieś to śmieszne miało być, czy coś, nie wiem w głowie nie siedzę co tam masz. Ale gadanie co można wrzucać, a co nie można nie wiem co ma zrobić jakąś obrończynię tagu czy co. Dodatkowo widzę, że ciągle szukasz zwady. Tak mała a silna bo w sporo tagach się produkujesz. Normalnie nowa Ewa z 1 edycji ,,Ślubu" się trafiła. Dobra. Tak żal
  • Odpowiedz
  • 1
@jedna_odpowiedz: To ty komentujesz każdy prawie mój wpis. Ja nie skomentowałem żadnego, a z obserwowaniem, mam gdzieś tokarczuk 2.0. Więc nie szukaj zwady, idź piec te rogaliki, ewentualnie dobre ciasto itd.
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89:

że nie upieczona samodzielnie.

A jakbyś upiekł to też źle bo niedopieczona, albo ona by coś tam dodała i lepsza by była. Jak mogłeś nie pomyśleć i co z Ciebie za kucharz. Poza tym to ona powinna upiec i nie dałeś się wykazać jej a gdybyś jej powiedział żeby zrobiła to byś ją ciemiężył i co Ty sobie wyobrażasz że, ona kura domowa ? A Ty od czego jesteś
Zwierz33 - @Sylwiusz89: 
że nie upieczona samodzielnie. 

A jakbyś upiekł to też źle ...

źródło: 1394059491_8qp6yr

Pobierz
  • Odpowiedz
3-Ex-żona Mekambe-wybrała nawet racjonalnie, bo chłop ma naprawdę $$$ z dużego pubu i nawet te dzieci pewnie zaspokojone finansowo są, więc ma szanse to się udać;

@Sylwiusz89: To jest taki typ co wyruchałby wszystko co się rusza, więc nie wiem czy taki dobry wybór. Jakieś dziewczyny, narzeczone, podrywanie pracownic. Już samo to dużo mówi. Ale Pomidorowa to typowa p0lka, więc nic dziwnego, że go wybrała. Później będzie płakała, że znowu
  • Odpowiedz
  • 0
@bbul44: Szczerze może ma taki styl lowelasa na siłę. Choć dzieci robią się problemem jak nie może być z dziewczyną, bo musi jechać na wywiadówkę, do szpitala itd. Nie każda zrozumie. A co do Artura on jest takim przykładem: po co się zgłosił? Spokojnie podobne dziewczyny jak Ola/Sara poznałby poza programem, a tak nie wyjdzie, to będzie używanie u niego na wiosce i w okolicach jaki Belmondo za dychę. Choć
  • Odpowiedz
2-Koniara uratowała 2 postaci przed rewizytą. Szkoda byłoby jej szarlotkę kupić nawet w Auchan w promocji, bo miałaby ,,ale”, że nie upieczona samodzielnie. Totalny wzór ,,jak nie powinna wyglądać żona”;

@Sylwiusz89: A jakbyś samemu upiekł to byłoby "ale", że, nie wiem, ona woli serniki. Typ, któremu nie sposób dogodzić... Zwłaszcza, że zamiast powiedzieć czego chce to bawi się w nieme podchody i niech się domyślą XD
  • Odpowiedz