Wpis z mikrobloga

• 22
@Lolek1011: Ale wyraźnie napisała, że jak ktoś się boi krytyki, to nie pcha się do takiego programu - na nią krytyka spadła i była wielce oburzona. Nie pamięta wół jak cielęciem był.
  • Odpowiedz
@Lillia_ nie wiem czy można nazwać hipokryzją to, że negatywnie się wypowiedziała na czyiś temat dlatego, że 2 lata temu płakała bo jakieś smutne randomy z internetu wyzywały ją od dziwek, bo po prostu uprawiała s--s z facetem do którego coś czuła XD
  • Odpowiedz
@Lillia_ ale na nią spadła nie tylko krytyka tylko ogromną fala hejtu z tego co pamiętam łącznie z wyzwiskami wszelkiej masci, chyba ciężko być na coś takiego gotowym i tym bardziej się z tego cieszyć, tego dotyczył mój wpis.
  • Odpowiedz
@Lillia_ możesz napisać, ale porównywanie fali hejtu zaściankowych debili którzy ją wyzywali od k---w i życzyli śmierci do tego, że powiedziała coś negatywnego na Łucje jest dość zabawne XD
  • Odpowiedz
@Lillia_ nie jestem żadnym fanklubem, wierz mi, że kiedyś ją lubiłam ale zmieniłam zdanie bo przejrzałam na oczy że to pusta Karyna, ale tutaj obiektywnie stwierdziłam fakt, że ciężko porównać te dwie sytuacje. Miłego dnia!
  • Odpowiedz