Wpis z mikrobloga

@Wygryw_z_wyboru: słyszałem że zapisy przyjmują na większość professionali, poza subem, gmt i daytoną oczywiście. Ale co z tego, skoro zapis nie gwarantuje kupna, a zaraz się wieść rozniesie i znowu się zatkają listy.
Zależy czego szukasz, ale sporo modeli jest już bardzo blisko MSRP, więc ja bym się nie fiksował na Kruku i ich złodziejskim przeliczniku - tym bardziej że nawet jak z listy nie wywalą to czas oczekiwania może
  • Odpowiedz
  • 0
@advert chciałbym kupić DJ 36, niebieska tarcza, flutted bezel na jubillie, więc jeden z bardziej popularnych modeli

Ewentualnie Explorer 36

Te DJ z drugiej ręki nadal chodzą kilka tysięcy ponad MSRP ale fakt, rynek wtórny zaczyna wyglądać coraz lepiej. Ludzie starają się pozbyć tych zegarków zanim będzie za późno.
  • Odpowiedz
@Wygryw_z_wyboru: a spróbuj do jakiegoś Berlina czy innego Monachium się przejechać i tam zamówić. bo Kruk, oprócz tego że ma uznaniową politykę zapisów, to jeszcze p------y kurs i euro liczą po 4,9 zł cały czas.
ostatnio na jednej z grup widziałem dokładnie taką konfigurację jak szukasz za 43k - co prawda używka, ale bardzo dobry stan. więc warto się porozglądać.
  • Odpowiedz