Wpis z mikrobloga

#bonzo
Jestem zachwycony obrotem spraw.
Nawet jeśli Tigerowi włos z głowy softowanej krawężnikiem nie spadnie w sądzie, to i tak zobaczymy dziesiątki faflunów wściekłego jak pies, a zarazem przestraszonego Matiego, jeden już dzisiaj nagrał.
Bonzo zrobił przez ostatnie lata bardzo wiele złych rzeczy na przykład odebrano mu dziecko, scamował na rowerek, nie uszanował śmierci teściowej - mogłaby go dotknąć lewa rączka zgierskiej sprawiedliwości, a czy to się wydarzy? Nie nastawiam się na nic, ale no kurczę... kto by nie chciał jawnego procesu i beczki śmiechu toczonej w sądzie?
Na pewno będzie dobrze i na pewno wygramy.
Wielki szacunek dla @bodychrist_official, że nie skończyło tylko na jednym dissie i nie dałeś się obrażać Tigerowi. Po tym, co on mówił na temat Twojej rodziny, nie wyobrażam sobie, że mu odpuszczasz. Tego nakazuje jakakolwiek godność i dzięki, że jesteś przyzwoity.

*zdjęcie dla uwagi*
RobertWolak - #bonzo
Jestem zachwycony obrotem spraw.
Nawet jeśli Tigerowi włos z gło...

źródło: comment_LSnJN8XkQ0u9x3ff111gU1K75ROC77zV

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RobertWolak: Ja zaś jestem pełen podziwu, że Bodi do tej pory nie rozerwał na kawałki Zgierskiego Melina. Gdyby padło na Mnie i Moją rodzinę, to żadna siła by Mnie nie powstrzymała, żeby wysłać Uszatka na Ostry Dyżur bez względu na konsekwencje.

Fakt. P-----c to nie rozwiązanie. Ale rodzina to jest świętość.

Na tym polega rola mężczyzny aby bronić godności swojej kobiety i dziecka bez względu jakimi sposobami
  • Odpowiedz