Wpis z mikrobloga

@kryptoaukcjePL: Cuda się zdarzają :) Panda 24 Hour High: 0.00000003 tak patrzę na Twoje posty to wielki specjalista jesteś a podstaw nie znasz to może lepiej się nie wypowiadać ? i zaoszczędzić sobie wstydu ?
@1punkt: W ciągu jednego zaledwie dnia Panda spadła do 5 satoshi z 85 satoshi . Więc może Tobie przyda się szkolenie. równie dobrze w tydzień może być 100satoshi. A co jesteś taki pewien że nie będzie? Widocznie jasnowidz z Ciebie. Pamiętaj jedno w kryptowalutach nieobowiązują zasady z forexa ani żadna analiza techniczna tutaj nie ma znaczenia. Wolong jednego dnia wyprzedał Pandę i w jeden dzień z 85 satoshi zobaczyliśmy 5 satoshi.
@kryptoaukcjePL: Proponuje nauczyć się czytać i pisać ze zrozumieniem, mój wytyk był do Twojej wypowiedzi: "oczywiście wiadomo że już nie będzie nigdy nawet po 3 sat" a jednak dziś była po 3.
@kryptomaniak: Również tak uważam ja tam nigdy jakichś super ilości nie trzymam. Mój aktualny stan to 150 k PCC, 30 kk Pandacoin i 1 kk Dogecoin. Swego czasu trzymałem LeafCoin ale raczej w niego nie wierzę. Generalnie jest dużo rozmów na forach o powstających walutach narodowych i tutaj PCC może dużo zyskać.
Ja tam uważam że BTC jeszcze długo będzie królem,i jestem pewny że LTC poszybuje jeszcze sporo.Doge z pewnością dostanie kolejne wzrosty,a Panda będzie miejscem wielu rozgrywek.:)