Wstawiam bo przypomniał mi się ten wpis i znowu mi zwarcie w mózgu przez niego wystąpiło xD k---a jak można tak żyć i jak beciakom nie wstyd nazywać "związkiem" jakiś twór gdzie nawet #s--s nie występuje xDD o ludzie kochani
@JanRouterTrzeci: Redpillowcy sa przynajmniej uczciwi, bo sami przyznają że w związku chodzi o s--s i ruchanie.
Czasem jakiś redpillowiec przyzna, że jak zobaczył p---ę to mu oczy nią zarosły tak bardzo, że zachowywał się jak beciak - no i w sumie zdarza się, nikt nie może wiedzieć wszystkiego, ale nawet taki zmanipulowany przez cipę redpillowiec rozumie, że związek = s--s a bez seksu nie ma związku.
Czy praca w Niemczech przez agencję za 6000tyś złotych netto miesięcznie czyli1400euro na polską umowę o pracę ma sens. Do tego mieszkanie na pokoju 2 osobowym. Monotonna praca fizyczna 8 godzin dziennie od poniedziałku do piątku ? #emigracja #niemcy #pytanie #praca
#blackpill #thebestofmirko #zwiazki #takaprawda #rozwojosobistyznormikami
źródło: obraz_2023-11-14_161352945
PobierzWiedziałem posta zanim mnie zawołałes( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz_2023-11-14_170420072
PobierzCzasem jakiś redpillowiec przyzna, że jak zobaczył p---ę to mu oczy nią zarosły tak bardzo, że zachowywał się jak beciak - no i w sumie zdarza się, nikt nie może wiedzieć wszystkiego, ale nawet taki zmanipulowany przez cipę redpillowiec rozumie, że związek = s--s a bez seksu nie ma związku.