Aktywne Wpisy
robert5502 +405
Mogliśmy mieć dobrze wykształconego prezydenta z perfekcyjnym angielskim, godnie reprezentującego naród. Mamy rozchwianego pajaca, którego nie traktuje poważnie nawet jego środowisko polityczne i który gdzie pojedzie tam narobi wiochy. Dyplomaci zagraniczni z coraz większym trudem nie wybuchają śmiechem słuchając dukania Andżeja Spałacu. W młodości zdominowany przez ojca, w życiu politycznym przez żoliborskiego paranoika. Postać groteskowa, memiczna i dla państwa szkodliwa
#przemyslenia #polityka #polska #bekazprawakow #bekazpodludzi
#przemyslenia #polityka #polska #bekazprawakow #bekazpodludzi
R_O_T_T_E_N +378
Tymczasem symetryści pikachufejs.png nie noooo aż tak to nie, to jest czysta zemsta itp. że też we łbie im się nie kręci od tych fikołkow xD
#sejm #wybory #polityka #neuropa #4konserwy
Myślę, że tutaj nie chodzi o symetryzm tylko o to, że każda jedna partia idąca do wyborów w XXI wieku szła do nich mając rozliczanie poprzedników na sztandarach. No i jak to rozliczanie wyglądało wszyscy wiedzą
@mentari: Daleko mi do udawania, że PO i PiS to jedno zło, ale poczekam aż np Ziobro stanie przed trybunałem stanu, a a nie Witek nie dostanie służbowego auta, tylko ktoś inny.
@mentari: No tak, pis z po pije razem wódke, ale wykopek widzi jak w śniadaniówce sie kłócą wiec opozycja xD
@mentari: kwik pełowczyka gdy widzi ze inni nie klekaja przed jego idolem, piekne xD
Pisowcy musieliby go zdradzić lub jakąś część posłów PiS przejść do stronę opozycji
Szybciej już prokurator lub komisja śledcza będzie mogła nim zająć
https://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=glosowania&NrKadencji=7&NrPosiedzenia=101&NrGlosowania=73
W chwili obecnej to jest większość, aby Glapę tam posłać, ale do tego trzeba mieć bardzo dobry powód
@mentari: im bardziej sie rzucasz i wszystkich wokol oskarzasz tym wieksza szansa ze chociaz na chwile zapomnisz jak cie idole zaczeli dymac dzien po wyborach i ciagle nie przestaja xD
@mentari: glosniej, mocniej, tak, krzycz, przekieruj bul piekacej dupy w niewidzialnych pisowcow xD
@mentari: zbyt bolesne przypominanie prawdy, co? Rany jeszcze nie zagojone, rozumiem. W sumie ciezko zeby sie goily jak caly czas sa, hehe, rozdrapywane, a to zaraz bedzie okragly miesiac
@mentari: xD o, kolejna faza akceptacji. Ja na to glosowalem, ja tak dokladnie chcialem przeciez, przeciez wszyscy od poczatku wiedzieli ze tak bedzie xD