@rydzniznic: No typowy Warszawista activated xD. Bo co? Zrobiłem mema to od razu kompleksy? Może Cię to pocieszy, ale cisnę też bekę ze wsi <200 mieszkańców, to co? Wobec niej też mam kompleksy ( ͡°͜ʖ͡°)?
@GlenGlen12: tak poważnie rzecz ujmując nie znam nikogo spoza w*rszawiakami i kolegą który pracuje w chłodni w hurtowni nabiału kto nosi taką kamizelkę i zaczynam podejrzewać że można je kupić tylko w stolicy
@ArekMaupa takie bezrekawniki to nosza zarobasy z mialych miasteczek, jakis Mariusz co ojca firmw transportowa odziedziczyl :) czasem do Galmoka przyjada tacy w weekend ( ͡°͜ʖ͡°)
@rydzniznic: No typowy Warszawista activated xD. Bo co? Zrobiłem mema to od razu kompleksy? Może Cię to pocieszy, ale cisnę też bekę ze wsi <200 mieszkańców, to co? Wobec niej też mam kompleksy ( ͡°͜ʖ͡°)?
@GlenGlen12 bo jesteś płytki jak kupa jelenia w tym lesie i zabawny jak jego zapach ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@GlenGlen12: byłem dzisiaj w lesie w Warszawie i dementuje doniesienia! Tak się ubierają ludzie, którzy przyjeżdżają do Warszawy z innych miast ma grzyby ( ͡°ʖ̯͡°)
źródło: comment_1664981693EbVZGZODLTXptvDzH2Hrmg,w400
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@GlenGlen12 bo jesteś płytki jak kupa jelenia w tym lesie i zabawny jak jego zapach ( ͡~ ͜ʖ ͡°)