Aktywne Wpisy
Elev +7
ale sie bije z myslami
long short story:
miałem żonę i rodzinę, 13 lat, miałem też ekipę, cześć znałem od podstawówki (35+ here)
żona odeszła do innego - temat na inny wpis, ale poznała tę ekipę przez ze mnie
od rozwodu minęło jakieś 1,5 roku
kiedy się rozeszliśmy, to miałem #depresja mocno, ale tak #!$%@? mocno ( mam rozwód z jej wyłącznej winy)
i teraz doi sedna- ekipa składałada się z paru
long short story:
miałem żonę i rodzinę, 13 lat, miałem też ekipę, cześć znałem od podstawówki (35+ here)
żona odeszła do innego - temat na inny wpis, ale poznała tę ekipę przez ze mnie
od rozwodu minęło jakieś 1,5 roku
kiedy się rozeszliśmy, to miałem #depresja mocno, ale tak #!$%@? mocno ( mam rozwód z jej wyłącznej winy)
i teraz doi sedna- ekipa składałada się z paru
lukija +1
ech, dziennie piję 4 monstery za około 20 zł a 1 kg yerby pajaritas jest za 22 zł na allegro, kiedyś byłam yerbownikiem, ale jakoś tak to przepadło i chyba wznowie swoją działalność na tym polu, przestawię się z uzależnienia od monsterow i wybrałam sobie jakieś takie mocniejsze yerby, żeby mi to kopa dało, a no i schudnę bo te 4 monstery to 1k kcal w ciągu dnia
https://wykop.pl/link/7261267/
Cały czas mam dostęp do e-maila do konta które straciłem nie ze swojej winy, wklejałem ci rozmowy ze wsparciem technicznym, myślisz że bym to fałszował dla 100zł ? Sądzisz wg siebie? Gdyby tak było, to ten wykop z płomieniem już by dawno spadł z rowerka, a ja miałbym bana.
Zaraz jeszcze napiszę z tego maila odpowiedź z linkiem do tego wpisu, przy dobrej woli moderacji skończysz rzucasz fałszywe oskarżenia. @a__s pomożesz?
Dzięki Wam, że pamiętacie o sprawie.
#moderacjacontent #moderacja #bekazlewactwa #lewackalogika #konfederacja
@Kryspin013: Nie wiem, to nie do mnie pytanie. Fakt jest taki, że do błędu przyznała się moderacja. Czyli ona jest odpowiedzialna za usunięcie tego konta.
@dom_perignon: nie, moderacja nie usunęła mu konta. Zrobił to system. Mamy tutaj jasny ciag przyczynowo skutkowy. Jasne system zawinił ale typ najpierw musiał włączyć procedurę usuwania konta by ten system zawinił. Innymi słowy wychodzi na to, że OP świadomie rozpoczął procedurę usuwania konta w trakcie
@Kryspin013 @xer2--her
Dlaczego rozpocząłeś procedurę usuwania konta?
@dom_perignon: Bo miałem bana do kwietnia. A na wykopie ktoś podrzucił taki świetny pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/link/6987195/jak-zdjac-bana-z-konta-na-wykopie
Rozpocząłem procedurę usuwania konta i zaraz ją przerwałem, nie chciałem tracić tego starego konta, ani tak jak @Kryspin013 sugeruje uciekać z tego portalu.
@xer2--her: dokładnie, jestem 14 letnim multikontem jaruska xD
Lewaki mające honor? Otóz nie.
Ale znając życie i tak OnRusek by wpłacił na UA/WOŚP i uznał zakład za odbyty a @xer2--her na przykład wskazał fundację walki z alkoholizmem
@wAr1948: nowe konto też nie jest
@xDawidMx: dalej się nie doczekałem udowodnienia, że nowe konto to ta sama osoba mimo, że prosiłem o to od dwóch tygodni.
Inna sprawa, że OP sobie z dupy zainicjował usuwanie konta w trakcie zakładu.