Wpis z mikrobloga

Feminizm zabił to co najpiękniejsze na tym świecie czyli miłość. Ogólnie feminizm nienawidzi wszystkiego co najcenniejsze. Kobiety zainfekowane feminizmem będą zawsze wszystkie takie rzeczy niszczyć. Kwestia jest tylko kiedy związek się rozpadnie a nie czy.

Kiedyś myślałem, że kobieta jest najcudowniejszą istotą na tej ziemi, której trzeba zapewnić wszystko co najlepsze, ale teraz nie chce mi się w ogóle gadać z nimi, bo to są zwykłe NPC.

Kiedyś byłem wyczulony na gwałty kobiet, ale jak widzę jak kobiety lecą na gwałcicieli, bo przystojni, to już mi nie zależy. Widziały gały co brały.

To wszystko zniszczyły we mnie kobiety. One są bardzo otwarte ostatnio jeśli chodzi o swoje wady, nie ukrywają ich. To mężczyźni okłamują się, że nie jest tak źle. Nie przyjmują faktów do wiadomości, bo prawda jest niewiarygodnie bolesna, ale to tylko ona nas wyzwoli. Tylko nie okłamując się jesteśmy w stanie zacząć działać przeciwko systemowi i zmienić sytuację.

Chcecie, żeby się zmieniły? Nie rozmawiajcie z nimi długo w realu. Blokujcie każdą feministkę z tagu. Nie spermijcie. Nie bądźcie tamponami emocjonalnymi dla nich. Wykasujcie apki randkowe. Nie szukajcie miłości. Czytajcie o anarcho-kapitalizmie, którego feministki nienawidzą jak diabeł święconej wody. To kobiety zabiły miłość więc to one muszą wyjść z inicjatywą. Nie staracie się o żadną kobietę, która jest feministką. Kobieta musi wiedzieć gdzie jest jej miejsce, bo inaczej jej zaczyna odwalać.

Jak była wojna domowa na bałkanach to kobietę można było mieć za konserwę. Jak ten socjalistyczny eksperyment upadnie to będzie tak samo.
#blackpill #przegryw
  • 15
@LostHoldenCaulfield ktoś tutaj połknął czerwoną pigułkę. Kobiety w dodatku źle traktują facetów uległych, usłużnych. Same wiedzą, ze oferuja tylko seks i że to niewiele bo same maja seks na wyciagniecie reki. Nie mają szacunku do facetów ktorzy oferuja im zbyt wiele bo patrza na relacje miedzyludzkie przez pryzmat transakcyjnosci. Faceci wiedza to od bardzo dawna, nic sie nie zmienilo, zmienilo sie tylko to, ze chlopcow zaczely ostatnio wychowywac kobiety, a mlody facet
@LostHoldenCaulfield: W PRL-u socjalu bylo jeszcze wiecej, a szansa przecietnego faceta na zwiazek z przecietna kobieta znacznie wieksza. Obecna sytuacja to przede wszystkim efekt takich wynalazkow jak tinder czy instagram, kapitalistycznej globalizacji nieregulowanej przez panstwo i ultraindywidualizmu.
@LostHoldenCaulfield: chłopie to nie feminizm, to ty przyjąłeś brutalna pigułke o świecie i zachowaniu kobiet, które powtarzają utarte schematy istniejące prawie od zawsze. Nie ma co szukać winnych, trzeba zaakceptować prawdę i zaadoptować się do tego