Wpis z mikrobloga

@Banri: Hmm, to nie jest zbyt przyjemny czołg. Gra mi się nim dosyć ciężko. On ma tylko dobry pancerz i szybkie oraz celne działo. Więcej plusów nie pamiętam.

Btw. Następny Caernavron jest 100% lepszy. Grałem nim na serwerze testowym i robił niezłą sieczkę!
  • Odpowiedz
@wodzu_91: Jakby BP miał ograniczenie w mm do 8 tieru byłby dobry a tak jest tylko taki sobie.A Caernavron mam i jakoś nie mogę ścierpieć tego łaskotania za 200dmg zwłaszcza gdy wyrzuci na 10 tier.Co z tego ,że jest pena skoro pancerz boków i dolna płyta wpuszcza wszystko.Nikt prawie się go nie boi.Taki lipny troche t32 i IS3 zdecydowanie lepsze. W ogóle cała linia po BP to z nazwy jest
  • Odpowiedz
@Abrakadabror: Ale przeskok jest odczuwalny. :D Łaskocz po 150dmg, a potem napierdzielaj po 230. Różnica jest zauważalna. Na plus jeszcze to, że Caernavron jest szybszy i jakis taki bardziej elastyczny. Nie mogę się go doczekać. :)
  • Odpowiedz
@wodzu_91: Domyślam się, w tej chwili siedzę w Churchill I, najgorsze jest to że na starcie dostajemy strasznie dziadowskie działa i trzeba wycierpieć swoje... w tej chwili też na IS idę ale musiałem zrobić przerwę bo MM mnie znienawidził...
  • Odpowiedz
@Banri: Mogłeś grać linią Cruiser I, Cruiser II, Valentine <- odblokowujesz prawie wszystkie działa. :)

Też jechałem na Matildzie - mój ulubiony czołg.
  • Odpowiedz
Jakby BP miał ograniczenie w mm do 8 tieru byłby dobry a tak jest tylko taki sobie.

@Abrakadabror: Bzdura. BP jest OP i to w #!$%@?. Ty chcesz czołgowi który ma takie staty dawać ograniczony MM? Black Prince świetnie sobie radzi nawet z IX, nikt nie wie gdzie strzelać w jego wieżę, więc jak go dobrze ustawisz, odpowiednio wykonasz sidescrape, nawet IX mają bardzo poważny problem z przebiciem go. A
Eau-Rouge - > Jakby BP miał ograniczenie w mm do 8 tieru byłby dobry a tak jest tylko...

źródło: comment_1bnKJgmUDx6XRgQHWLg7UeonfNk14Kn5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Eau-Rouge: To nie wiem z jakim 9 grasz.Owszem może jakieś pomidory nie wiedzą gdzie walić w BP ,ale chyba tylko one. E75,St1 jak widzi BP to mu się śmieje w twarz.Nawet na goldzie może im nafikać.Za to jak 9 się przełączy na gold to mało co zostanie z wieży BP.Ja często grając nim przeciwko 9 tierowi czułem się bezradny.7,8 tak ,ale na 9 to chłopiec do bicia.
  • Odpowiedz
@Abrakadabror: A która siódemka nie jest chłopcem do bicia dla dziewiątek tak naprawdę? Jeżeli już zakładasz, że dziewiątki strzelają goldem, to jaka siódemka im się oprze?
  • Odpowiedz
@Abrakadabror: No cóż widać nie umiesz nim grać, a to już nie mój problem. Szkoda że zapomniałem screena zrobić z bitwy gdzie praktycznie w pojedynkę zabiłem M103, do tego strzelał też we mnie ST-I. Stalowa ściana, z około 20 otrzymanymi trafieniami, z czego większość z M103 i ST-I właśnie. Black Prince to E-75 tier VII.
  • Odpowiedz