Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +1159
#mecz #pilkanozna #mundial #mundial2026 #sport
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
źródło: 7602
Pobierz
zapasowy-pirat +65
#kiszak
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -

Mam obecnie 250tys oszczędności, które ogarnąłem w ciągu 1,5 roku pracy za granicą. Rynek mieszkan szlag trafił przez pisiorow, a sam pracując za granicą nie mogę wziąć tego kredytu 2%. Zresztą po tym jak mieszkania zostały przebrane to nie ma w czym wybierać… Ale byłbym w stanie wybrać jakieś sensowne. Sądziłem że spędzę jeszcze 2024 na emigracji i dobiję do 500tys by kupić mieszkanie bez dużego kredytu. Tylko teraz nie wiem jak mam do tego podjeść bo za rok okaże się że mieszkania będą już chodziły po 1,5miliona… Mój plan zakladal powrót do #krakow gdzie czeka na mnie niezła posada za dobra kasę ale bez własnego mieszkania tam nie ma sensu tam mieszkać i pracować bo koszty życia zjedzą nawet te 10k wypłaty.
Ktos ma jakieś sugestie lub widzi inne opcje w moim wypadku? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@przegryw_z_piwnicy: Nie zdąży na bekę 2%, bo trzeba mieć UoP przez 3 miesiące co najmniej. A brać komercyjny kredyt na polskim etacie to trzeba być odważnym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: powiedz to studentom i młodym ludziom zarabiającym góra 5k.