Aktywne Wpisy
inko-gnito +87
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +89
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
Mogę podrzucić różne protipy na Discordzie jak i opowiedzieć o moich dwóch wyjazdach (zapisywałem się 4 razy, ale covid dwukrotnie popsuł plany). Jak dla mnie wielkie miasta to nuda, takie San Francisco czy NYC to 2-3 dni, zdecydowanie lepiej wybrać się w tripa po Narodowych Parkach ale i też poznać mniejsze miasta.
Jak sie ma pieniadze to sie jedzie zwiedzac
Jak sie nie ma pieniedzy to albo sie dajesz wyzyskiwac na takich programach albo jedziesz popracowac nielegalnie
Pracujac nielegalnie masz wiecej czasu i pieniedzy na zwiedzanie. Troche analitycznego myslenia.