Wpis z mikrobloga

Jeżeli ktoś się zastanawia nad przygodą #workandtravel do #usa to powiem wam, że warto. Wspomnienia części travel zostaną z wami do końca życia i pewnie będziecie chcieli wrócić tak jak ja zwiedzać te parki raz jeszcze (ʘʘ) Program tylko dla #studbaza

Mogę podrzucić różne protipy na Discordzie jak i opowiedzieć o moich dwóch wyjazdach (zapisywałem się 4 razy, ale covid dwukrotnie popsuł plany). Jak dla mnie wielkie miasta to nuda, takie San Francisco czy NYC to 2-3 dni, zdecydowanie lepiej wybrać się w tripa po Narodowych Parkach ale i też poznać mniejsze miasta.
Testuje_Toster - Jeżeli ktoś się zastanawia nad przygodą #workandtravel do #usa to po...

źródło: piesek-usa

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
@Testuje_Toster moim zdaniem to lepiej popracowac nielegalnie dwa miesiace a miesiac zwiedzac niz dawac sie wykorzystywac pracujac jak niewolnik na zydowskich obozach i zarobic w dwa miesiace tyle co na budowie w dwa tygodnie.
  • Odpowiedz
@Testuje_Toster

Jak sie ma pieniadze to sie jedzie zwiedzac

Jak sie nie ma pieniedzy to albo sie dajesz wyzyskiwac na takich programach albo jedziesz popracowac nielegalnie

Pracujac nielegalnie masz wiecej czasu i pieniedzy na zwiedzanie. Troche analitycznego myslenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@cerbera Czy ty byłeś na worku czy tylko słyszałeś? A może mylisz to z USA camp? To odpowiadam. Na worka się jedzie na przygodę i nauczyć języka, a nie dla kasy. Jestem pewny, że taki barista czy ratownik w Stanach ma łatwiejszą pracę niż chłop na budowie. Wymiana kulturowa, z kim będziesz miał styczność na budowie? To jest program dla ludzi chcących trochę więcej niż przejechać przez największe miasta i do domu.
  • Odpowiedz
@Testuje_Toster masz racje, zapomnialem wziac pod uwage wieku. Zapomnialem ze dzieciom w wieku tych 20-25 lat moze sie podobac zycie z grupa rownie niedojrzalych ludzi, picie alko, imprezowanie oraz przezywanie tych wszystkich bzdurnych problemow i dramatow.
  • Odpowiedz