Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +18
#zwiazki #tinder #blackpill #redpill #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #threads #logikarozowychpaskow #podroze
Threads to taki rak jaki mało.
Ten post to 100% prawdy, młodzi ludzie idioci zamiast odpuścić podróże na te 5-10 lat i uzbierać na coś swojego by spłacić kredyt przed 50-tką gdy zaczną sie problemy zdrowotne to p------------ą całą kase za młodu i żyja na wyjamie.
A
Threads to taki rak jaki mało.
Ten post to 100% prawdy, młodzi ludzie idioci zamiast odpuścić podróże na te 5-10 lat i uzbierać na coś swojego by spłacić kredyt przed 50-tką gdy zaczną sie problemy zdrowotne to p------------ą całą kase za młodu i żyja na wyjamie.
A

źródło: logiak
Pobierz
Lujdziarski +91
Zawsze kisne jak Kacperek oglada sobie telewizje xD #dziarskikacperek #pokazkota

źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
Ja tam już prażę popkorn i czekam z niecierpliwością, aż ta cała ferajna pisowska i platformerska z przystawkami, dostarczą mi wiele wrażeń z tej kadencji, paraliżując cały sejm. Nam to podwójnie wyjdzie na zdrowie, bo żadni kretyni nie zdołają przepchnąć szkodliwej ustawy przez cztery lata i dostarczą nam rozrywki. Jak dla mnie, to same plusy.
#tvpis #duda #wybory #oredzie #bekazpodludzi #przemysleniazdupy
źródło: tusek
Pobierz