Aktywne Wpisy

bialykruczek +41
Staramy się z różową o dziecko już ponad 8 miesięcy. Różowa, w każdym miesiącu kiedy okazuje się że znów nic, popada w histerię.
Chciałbym jakoś pomóc ale w kraju w którym mieszkamy, każde wyjście do lekarza to są kwoty przekraczające budżet a za darmo nie ma nic. Pewnie w PL są jakieś poradnie gdzie można za parę tysięcy coś zdziałać? Ale i tak się nie wybieramy, może za rok. Nie bardzo się
Chciałbym jakoś pomóc ale w kraju w którym mieszkamy, każde wyjście do lekarza to są kwoty przekraczające budżet a za darmo nie ma nic. Pewnie w PL są jakieś poradnie gdzie można za parę tysięcy coś zdziałać? Ale i tak się nie wybieramy, może za rok. Nie bardzo się

KKKas +173

#przegryw
@Van-der-Ledre: Nie wiem kiedy ludzie mają w ogóle czas żeby z tego korzystać. Kupiłem sobie raz Amazona na promce i odpaliłem go ze 3-4 razy bo nie miałem czasu żeby cokolwiek oglądać, a niektórzy mają każdą platformę streamingową chyba.
Stron z darmowym kąkentem jest sporo, baa, są takie że premiera filmu/serialu jest w tym samym momencie co na oficjalnym kanale... ;-)
powiem więcej, może człowiek by sobie coś lepszego do roboty znalazł i był szczęśliwszy bez tych rozpraszaczy razem z instagramem i tiktokiem
ja w zasadzie używam tylko youtube darmowego i wykop, dostrzegam że też tracę czasem na to bez sensu czas bo
Tak, bo muzykę ściągało się na bearshare i wrzucało kablem na kartę pamięci w telefonie. Musiałeś wiedzieć czego będziesz chciał słuchać. Pozdrawiam Dalej tak możesz jak nie chcesz spotifsya gdzie po prostu odpalasz to na co masz teraz ochotę.
Filmy ścigalo się z
Może jeszcze wygoda, można słuchać z wygaszonym telefonem (YT vanced też to umie, no ale nie każdy wie że to istnieje, albo nie chce "piracić" omijając reklamy), podpowiada muzykę czasem lepiej niż YT.