Wpis z mikrobloga

• 1
@2906518: oo no to rzeczywiście sposób, wcześniej miałam dużo aktywności na świeżym powietrzu to i może dlatego spałam lepiej, ostatnio zaniechałam bo i warunków pogodowych brakuje i energii... muszę pomyśleć o jakichś intensywnym ćwiczeniach, potrzebuje się pomęczyć, szczególnie na nerwy mi to dobrze działa, jak się odpale jakimś w-----m to energia mnie r---------a i odwalam różne nieciekawe rzeczy żeby sie wyładować i zmęczyć, a jak się wcześniej świadomie pomęczę to
  • Odpowiedz
@Anhed dlatego uwielbiam pracę na taryfie, całe życie też miałem problemy z zasypianiem, wieczorami przewracałem się w łóżku, rano żyć mi się odechciewało jak musiałem wstawać. Teraz z zasypianiem nie mam żadnego problemu, bo nie muszę zasypiać. Idę spać kiedy jestem śpiący, wstaje kiedy się obudzę. Odklejenie się od zegara to jest coś wspaniałego i dlatego trzymam się tej pracy, choć zarabiam mniej niż zarabiałem wcześniej.

Większość ludzi nie ma problemów
  • Odpowiedz
@krucjan: no, jeszcze jak trzymam dyscyplinę i nie śpię po pracy + idę wcześniej spać to się wyśpię, najgorzej jak po powrocie zrobię drzemkę która trwa 2 godziny i potem znowu nie mogę zasnąć xD
  • Odpowiedz
@Anhed a widzisz ja żadnej dyscypliny nie muszę trzymać, nawet w pracy jak mi się chce spać to jadę do domu i się kładę spać. Mój dzień jest dopasowany do mnie a nie ja do dnia. Wspaniałe uczucie, z własnej woli nie zmienię tej pracy nigdy.
  • Odpowiedz
Ja ci mogę powiedzieć ile ja zarobię - średnio 4k netto za coś koło 200h w miesiącu może trochę mniej.

@krucjan o coś takiego mi mniej więcej chodziło
  • Odpowiedz