Wpis z mikrobloga

Mireczki, jak dobrze rozwijać postać, aby się dobrze grało i abym nie szedł jako strażnik miejski z poziomem 3 do kolonii ? Grałem w to dawno temu i chciałem sobie odświeżyć tytuł dla fabuły oraz ostatnio brakuje mi rozrywki i chciałem się wyluzować przy klasyku ;)

Jak by mi się udało ukończyć jako paladyn i łowca dwa razy podstawkę, to spóbowałbym nk bo nigdy nie ruszałem nawet.

#gothic #gothic2 #gry
  • 277
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bodzio_pl: No to kombinuj, upload słabo, masz rację, musiałbyś pewnie na noc zostawiać żeby się "uploadnęło", no nie wiem, Twój wybor, ja bym od razu zasubskrybował. Sam parę razy myślałem o czymś takim (Akurat jak grałem kiedyś w G2, hehehe) ale nie posiadam sprzętu ani wystarczających umiejętności lektorskich :P
  • Odpowiedz
Linux jest dla mnie tym, czym racjonalne myślenie dla naszych polityków.

Ale mam wrażenie, że nie sprawiałoby to jako takich problemów z samym let's playem (przynajmniej dla odbiorcy :D)
  • Odpowiedz
@bodzio_pl: a więc tak miasto - zrobić oll zadania jakie się da(tutaj powiniwnes mieć z 3-4 lvl już pakujesz punkty nauki tak aby z nożem na wilki mieć wojownika) potem lecisz na farmę, robisz tam oll zadania, walczysz z każdym najemnikiem(w pliku ini sobie włączasz quicksave'y) i na zasadzie atak odskok jesteś w stanie pokonać każdego, wybijasz wszystko co tam się da w okolicy(jakieś wilki,ścierwojady,topielce itp itd etc etc, Grega
  • Odpowiedz
@bodzio_pl: to zainstaluj bo gra jest zupełnie inna wtedy ! gothic II bez nocy kruka to nie gothic przecież II to jest taki banał że gra się magiem ognia który jest mistrzem we wszystkim ;O
  • Odpowiedz
@Apreter: widać mało grałeś w G2NK, mag to jedna z najmocniejszych ostaci, łucznik to najmocniejsza postać w grze bo wszystkie smoki ściąga bez straty hp na 5-6 strzał, magiem przecież na koniec gry ma się 400-500 many, w V rozdziale ponad 300, więc także widać że mało grałeś :P
  • Odpowiedz