Warto dać te 230zł teraz na Diablo4 na PC czy dalej sporo osób uważa że crap? Po premierze dostałem od kumpla na PS5 na tydzień i dobrze się bawiłem do tego 60lvla. #diablo4 #diablo #pcmasterrace #gry
@Zakakaikane: chlopie ta gra nie jest nawet złotówki warta, to jest tylko platforma do wyciskania z ludzi kasy a ty jeszcze chcesz za nia zaplacic. A po drugie to diablo ma byc lada moment przez miesiac za darmo to sobie wtedy pograsz, juz widzialem oficjalne info. Po trzecie, diablo juz mialo promocje, teraz jest na steam, lada moment bedzie f2p. na twitchu ta gre oglada 500 osób, nie maja wyboru zaraz
@Zakakaikane: Mam od premiery i powiem tak, przy premierze przeszedlem kampanie i mi sie znudzilo (choc przyjemnie sie ja przechodzilo pozniej bylo zle), sezon 1 mnie wynudzil jak dobilem do 70lvl, sezon drugi gram - mam obecnie 70lvl i ciagle sie fajnie bawie.
@Zakakaikane: sa wycieki o duzym rozszerzeniu w nastepnym roku, mysle ze warto teraz zagrac i wrocic do tego rozszerzenia Ewentualnie kupic jak bedzie rozszerzenie
@Zakakaikane: przedsezon - meh, sezon 1 - no dobra sezon 2 ostatnia szansa, sezon 2 - jest mega dobrze, w końcu gra w dobrym kierunku i stanie. Gdybym wiedział jak będzie na przedsezonie i w sezonie 1 to w ogóle bym nie kupował, a teraz od ręki dałbym pełną cenę wiedząc ile frajdy i czasu gry. Gra jest dalej dedykowana dla niedzielnych graczy bo po tygodniu urlopu byłbyś w stanie mieć
@Zakakaikane: Wstrzymaj się z zakupem do Blizzconu. Jest za parę dni. Generalnie ten nowy sezon jest lepszy niż podstawka + sezon 1, ale dalej zaczyna się nudzić po 70 lvlu
@Zakakaikane: Zagrałem w tym roku Diablo2 resurection a później 4, różnica jest kolosalna. Dla mnie 4 to bezsensowne #!$%@? i generowanie tego samego contentu. Cały czas te same przedmioty tylko wyzsze cyferki. Jakoś w ogóle mi gra nie dala przyjemnosci
@bonus: diablo 2 ressurected próbowałem kupiłem w promce 2+3 za 80 zł i żałuję, gra za trudna, archaiczna nie szanująca czasu gracza. Do tego po dedzie musisz iść w miejsce zgonu po eq.. I te potki które zajmują tyle miejsca + małe eq. Może to robiło robotę ale 20 lat temu. Teraz kupiłem diablo 4 i mysle ze sie będę dobrze bawił a nie męczył w d2r D2r nie jest kompletnie
Zależy jak nastawiasz się na grę na lata to nie warto, jak na parędziesiąt godzin to warto
Ewentualnie kupic jak bedzie rozszerzenie