@JestemKolejnymRozowymPaskiem: wolę takie rozwiązanie niż pralkę w kuchni. A jeśli da się mieć drzwiczki otwierane z zawiasem po prawej stronie to już wg. super.
@przegro_pisarz: nie wiem gdzie mieszkasz, ale w Warszawie za 5k miesiecznie wynajmujesz 4 pokoje raczej ze spora lazienka.
Praca 8h, zaczynam i koncze roznie bo elastyczne godziny, czasem robie dobrowolne nadgodziny bo robota lekka, a 150% stawki nie smierdzi, silka po pracy do jakiejs 20-21 zanim wroce do domu. Mam tez male studio do cwiczenia na instrumencie i pisania/nagrywania muzyki, gdzie spedzam pewnie z 12-15 h tygodniowo. W weekendy sport/spotkania ze
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: wolalbym to mam pralke normalnei za to umywale mala i #!$%@? mnie za kazdym razem jak z niej korzystam a tu widze elegancka nowa
#mieszkania #patodeweloperka
Praca 8h, zaczynam i koncze roznie bo elastyczne godziny, czasem robie dobrowolne nadgodziny bo robota lekka, a 150% stawki nie smierdzi, silka po pracy do jakiejs 20-21 zanim wroce do domu. Mam tez male studio do cwiczenia na instrumencie i pisania/nagrywania muzyki, gdzie spedzam pewnie z 12-15 h tygodniowo. W weekendy sport/spotkania ze