Aktywne Wpisy

arturek98c +52
o to prawdopodobnie przyszła minister edukacji yyy pardą.. ministra edukacji. Pani Bąk z Lewicy.
Miejmy nadzieję, że po zmianie władzy w polskiej szkole będzie tak, że wszelkie inicjatywy uczniowskie, oddolne, które wskazują na różnorodność i uczą szacunku w tematach nie tylko związanych z tożsamością płciową, ale także różnorodnością kulturową. Że na tę równość i różnorodność w szkole będzie miejsce i będzie ona wspierana i akceptowana przez władze oświatowe, a nie tłumiona, brana
verq922 +247

Mianowicie wystarczy napisać: AH NIE MOGE SIE DOCZEKAC AZ TUSK ROZLICZY PISOWCOW.
Tylko tyle. A to jest o tyle dziwne, bo to przecież najważniejsza kwestia w tej chwili i to chyba nic złego, że oczekuję rezultatów w tej kwestii. I nie mam wątpliwości, że Pan Tusk rozjeździe pisiorow w sądach. Przecież to obiecał, a ja nie mam powodów, by mu nie wierzyć.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa
#bekazpo
#4konserwy
#konfederacja
#polityka
@LordMrok: jakieś źródło tych faktów? xD
@LordMrok: a robili? Bo TY zakładasz że robili więc to od Ciebie powinien wyniknąć dowód na to że nie zostali za to rozliczeni.
@LordMrok: ?? Władza się jeszcze nie zmieniła a ty chciałbyś żeby rozliczyli ich? Ty mądry jesteś czy głupi?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@LordMrok: i dalej nie wskazałeś źródła tych kłamstw ;) Możesz dalej szczekać jak pies albo wskazać źródło ;)
@LordMrok: kłam dalej jak pies ;) Władza się nie zmieniła od wyborów kopertowych a ty byś chciał żeby kogoś rozliczyli ;) Masz tu budę dla siebie xD
@LordMrok: a teraz dobra, na serio - czemu kłamiesz? Poprosiłem cię o źródło twojego faktu. Co dostałem?
@LordMrok: to zdanie nie ma sensu logicznego i nie ma mowy tam o źródle twojego kłamstwa.
@LordMrok: podałeś trzy afery i co?