Wpis z mikrobloga

Poszukuje książek TANIO a DUŻO. Gatunek: wszystko prócz fantastyka, sci-fi. Książki dla stryja, który w okresie zimowym pochłania ich sporo. W tamtym roku z domowej biblioteczki przeczytał prawie wszystko pewnie z 30 książek.. Ja niestety mam tylko fantasy-horror a tego akurat nie czyta. Ma ktoś jakieś źródło, albo posiada po taniości na sprzedaż jakieś pozycje? #ksiazki #czytajzwykopem #bookmeter
  • 13
@Rudinji często na allegro jakieś biblioteki czy inne archiwa wyprzedają książki używane za 4-7zł. Ale przeglądanie ich allegro to tragedia, kilkadziesiąt stron totalnie różnych tytułów bez żadnych filtrów czy segregacji.
Więc jak zbierzesz propozycje książek to możesz na takim allegro poszukać czy akurat kilku z nich nie będą mieć tych konkretnych, ja tak często robię
@lukija: @FalkyFox Właśnie problem allegro jest taki, że jest tego taki ogrom, że się odechciewa. Jak dokupowałem w tamtym roku pozycje z jakiegoś polecenia to nie było problemu, a teraz chciałbym zrobić niespodziankę stryjowi i zanieść mu mega pudło jakichś ciekawych pozycji. Chciałbym mu z 20 książek przynajmniej ogarnąć na zimę i najlepiej jakby to był pakiet, bo jeśli nawet będą po 5zł to na wysyłce zbankrutuje jakbym chciał jakoś pojedynczo
@moll: No jest to jakieś rozwiązanie, w bibliotece oczywiście zapisany jest, ale ostatnimi czasy ja robiłem mu dostawy, ale nie pomyślałem w sumie o tym, żeby go tam po prostu zabrać i żeby wziął sobie na zapas. Dzięki!
@Rudinji tez polecam Ci kindle.

Wgrasz mu 1000 książek i pokażesz co ma robić.

Moja mama szybko ogarnęła i teraz żyć beż tego nie potrafi.

Teraz Nawet potrafi sama ściągać książki, konwertować, robić update z biblioteki do urządzenia.

A to jest kobieta która ni w ząb w komputery i smartfony.