Wpis z mikrobloga

FAME zapomniało za co ich ludzie pokochali. I tu nie chodzi że Clout wsadził menelice, ale o to że i PRIME i CLOUT wprowadza nowe formuły które są atrakcyjne. A FAME jakby stanęło w rozwoju i wsadzają zasięgowych oskarków. Nigdy nie życzę nikomu źle, ale życzyłem żeby te Friday Arena się słabo sprzedawały i ktoś się w FAME obudził. I z tego co słychać, faktycznie tam była lipa ze sprzedażą, i może zaczną wracać do formy i robić ciekawe formuły i pojedynki.

#famemma
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RafDan: nawet nie chodzi o formuły, tylko muszą być pojedynki, które wzbudzają emocje... Można lubić Ferrariego, Kasjo, Najmana, Pasternaka, ale co z tego jeżeli zestawienia nie wzbudzają emocji. Bez różnicy czy negatywnych czy pozytywnych. Tak samo Clout już podpisało lub jest bliski podpisania Fagaty, która znowu będzie wzbudzała negatywne emocje po całej tej PandoraGate i ludzie będą czekali na programy z nią mimo, że będą j---ć Clout po ogłoszeniu
  • Odpowiedz
@RafDan: po dzisiejszym wieczorze nigdy więcej nie kupię ppv u fame bo to strata czasu zestawiając ich z tym tym co oglądaliśmy dzisiaj u konkurencji (ja za friko bo myślałem, że to lipa będzie), lepiej w to miejsce jakieś chińskie bajki czy cokolwiek obejrzeć
  • Odpowiedz