Aktywne Wpisy
Ynfluencer +34
Fajnie mój kolega podsumował wczoraj kult nieruchomości panujący wśród Polaków, że ceny nieruchomości nie spadną nawet w kompletnym kryzysie, bo kult nieruchów jest silniejszy niż nawet jakieś skrajnie radykalne odłamy Islamu.
I wiecie co? Wy też jesteście wyznawcami, którzy rzuca się natychmiast bronić nieruchów sarkazmem i docinkami. Nie raz tu z wami gadałem i to jest u was czysto emocjonalny kult, ma charakter sekty. Uwydatniacie wszystkie przesłanki za wzrostami (które owszem są,
I wiecie co? Wy też jesteście wyznawcami, którzy rzuca się natychmiast bronić nieruchów sarkazmem i docinkami. Nie raz tu z wami gadałem i to jest u was czysto emocjonalny kult, ma charakter sekty. Uwydatniacie wszystkie przesłanki za wzrostami (które owszem są,
Vermeerrr +1
Płakać mi się chce, bo mam zniszczona psychikę przez byłych chłopaków, których naprawdę kochałam, a problem dotyczył seksu, a a konkretnie każdy z nich mówił, że jestem tam luźna. Najpierw ton usłyszałam od 1 w wieku 20 lat, a później od 2 w wieku 23. Czuję się bezwartościowa, byłam u fizjoterapeutki uro ginekologicznej, która mnie zbadała i powiedziała, że ze mną jest wszystko okej, ostatnio byłam u ginekologa i też powiedział ze
#famemma